Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Głosy czołgistów wg ich narodowości

adi88pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem, bo jak ustawiłem sobie opcje głosy czołgistów wg ich narodowosci to nic się nie zmieniło. Resetowałem gre itp ale nie przyniosło to skutku... Może ktos pomóc??

Opublikowano

Też się nad tym zastanawiałem. Mieli dodać opcję, że jeśli czołg jest niemiecki to czołgiści szprechają po niemiecku i podejrzewam, że to ma być właśnie ta opcja, ale chyba coś im nie wyszła.

Może po prostu to nie działa w polskiej wersji językowej? :D

Opublikowano

Działa działa :D Musisz tylko wersję gry do nacji którą grasz aktualnie dopasować :D

czyli zmieniłeś język gry ? czyli np: jak masz Język polski i zmienisz no dajmy na ruski to jak będziesz jeździł niemieckim czołgiem to będą gadać po rusku czy będą w swojej narodowości >?

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jezdzisz ruskim czołgiem dajesz ruski, niemiecki niemieckim, francuski francuskim amerykańskim angielski :D

Opublikowano

Ja sądzę, że muzyka i odgłosy w WoT-cie są kiepskie i zawsze je wyłączam, a tym bardziej nie ciekawi mnie to jak załoga gada w swoim języku. To raczej ciekawostka, niż rzecz potrzebna do gry ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Coś było napisane stronce, że tą opcję dopiero mają dodać. Można poprostu zmienić język po właczeniu launchera (osobiście jakoś najbardziej pasuje mi angielski dubbing, bo polski jest ciut dziwny ;d )

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...