Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to wogóle możliwe?

Ashuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj gdy wszedłem sobie na youtube wyskoczyło mi coś tam o partnerstwie i pisało coś tam żeby rozpocząć partenerstwo.Ja zaakeceptowałem te warunki i CHYBA mam partnera.Jak to jest możliwe skoro mam łącznie 300 wyświetleń filmików 0 widzów ,a te filmiki skasowane?Jeszcze jedno.Jak mogę sprawdzić czy mam tego partnera?

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Mało prawdopodobne, może kiedyś złożyłeś jakieś podanie czy coś w tym stylu?

Partnera masz ogólnie w ustawieniach, na pewno coś wzbudzi Twoje zainteresowanie.

Poszperaj na koncie, a może coś obczaisz.

Opublikowano

Nie składałem żadnego podania.Dziś wchodzę sobie na youtube żeby posłuchć muzyki i wyświetliło mi się to na niebiesko.

@up

Coś tam było o zarabianiu na filmikach i pisało ,że obok moich filmików będzie pisać kwota czy coś.Nie zabardzo znam się na tym ,ale zarabiać można na filmikach tylko z partnerem chyba.Mogę się mylić.

Wydawało mi się ,że to nic ważnego i po prostu zaznaczyłem warunki i nie czytałem tego.Pytam jeszcze raz: Jak sprawdzić czy mam partnera?

Zarabianie

Stan konta

Twoje konto bierze udział w programie partnerskim. Masz jeszcze (12) filmy(-ów), które spełniają określone wymagania i na których możesz zacząć zarabiać.

Zarabiaj na filmach

Jak to możliwe skoro nie mam żadnego filmu aktualnie?

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...