Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Faworyzowanie uczniów przez nauczycieli

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez to znam. U mnie tez tak jest.

A nasza ,,baba" od matmy to DYREKTORKA G[Ł]ÓWNA, która nie umie uczyć. Poda przykład, rozwiąże na tablicy, nic nie wytłumaczy, a potem sie dziwi czemu nie umie klasa. Dzień później? Jechane na ocene, a jak, pał dla niej ciągle za mało -,-

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tez to znam. U mnie tez tak jest.

A nasza ,,baba" od matmy to DYREKTORKA G[Ł]ÓWNA, która nie umie uczyć. Poda przykład, rozwiąże na tablicy, nic nie wytłumaczy, a potem sie dziwi czemu nie umie klasa. Dzień później? Jechane na ocene, a jak, pał dla niej ciągle za mało -,-

Kolega z klasy z matma ma tak :D 18 jedynek (w zeszycie nauczyciela) + około 11 w dzienniku

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

A zrobiłby ktoś tuta jak zostać lizodupem ?

BTW 3 klasa gim , 2 miesiące do końca szkoły a Ty chcesz to zmieniać -.-

Opublikowano
A zrobiłby ktoś tuta jak zostać lizodupem ?

wy... pocałować jej ... nie ważne ^,^ zaproponować przygodę, której nie zapomni itp. :D

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

ehhh skąd ja znam te teksty...

Tak samo jest u nas jest grupa dziewczyn 3 puste jak cholera

Ściągają sobie na sprawdzianach nawet mają kartki A4 na biurku z opisem wszystkiego

I się tylko nauczycielka śmieje do nich ja tylko do kumpla okiem zerknąłem i już przesadziła o opierdal dostałem dostałem u nas wszyscy chłopacy mają przejebane a dziewczyny to se mogą ściągać ile wlezie...

3 Gimnazjum jestem więc niestety ale muszę to przetrwać jeszcze te dwa miesiące ale jak się z takim zachowaniem dalej spotkam to będę to ostro tępił

Niby wiem że można by było wdać się z nią w kłótnie ale mimo wszystko cały czas coś mnie powstrzymuje już dwa razy ją zjechałem ale tak pożądanie to niestety mnie coś hamuje ale powietrze to jej z kół spuścimy na koniec roku...

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Też tak mam , patrzy kurwa tylko żebym ja nie ściagał a all dają ... Albo gdy się zgłaszam to mnie nie bierze , a do tego co nie rozumiem juz tak ... Na stos z suką !

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

I ku$wa nie uwierzycie ,że ja mam tak z każdym nauczycielem

sytuacja.

kolega czyta jakiś tekst co napisał...

później ten sam tekst co kolega czyta moja koleżanka gosia i ona ma lepiej (zawartość merytoryczna ta sama)

Przez co Gosia ,która ma tak samo u każdego n-la ma w naszej klasie przyje%ane życie

Nikt jej nie lubi każdego wkurwia...

Gdyby była chłopcem to zapier%olilibyśmy ją już dawno :)

Opublikowano

Haha... u mnie też jest taka jedna. Lizu lizu i nawet jak ją złapią z ściąga to idą teksty "oj nieładnie" ale nie dostanie ani 1. Czasem (CZASEM!!!) zabiorą jej TYLKO ściągę, a czasem nic :)

A ty możesz się podrapać po szyi i masz pałę za ściąganie ^^

U mnie tylko tak jest u jednego nauczyciela, ale to się tyczy każdego najpierw ostrzeżenie, i jeżeli kogoś następnego złapie to 1. No ale powinna być bania z góry.

Dobrze że ja nie mam w szkole faworyzacji pomimo wielu lizodupów :D

Opublikowano

W technikum jest podobnie. Oceny za nazwisko stawiają kutasy... Mnie chuj obchodzi ,że zawsze więcej niż 2 nie dostanę ja wiem ,że na więcej odpowiadam i wgl mnie na więcej stać i to się liczy...

Opublikowano

@ Up ale tak to zawsze jest :P

U mnie to aż tak za bardzo nie ma Ci co się uczą co lepiej traktowani ale to chyba norma w " polskich " szkołach.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

ja w tym tygodni miałe cos takiego ide sobie na informatykę w 3LO i mówi ze 6 pi postawi ja juz sie ciesze ze jedyna 6 ede miał a tu dzis nie tylko 5 ale mine wku^^^ła :(

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

U mnie ostatnio byla taka akcja (kl. 2 szkola srednia), ze z biologi (uczy nas taka lekko mowiac popier**lona nauczucielka) podawala oceny z testu, oczywiscie klasa liczy 29 osob i na zmiane oceny: 2, 1, 2, 2, 1, 2, 1, 1 itd.. i na koniec czyta kolegi ocene (troszke lepiej sie uczy od innych) ... 5. Chociaz wszystko bylo napisane prawidlowo (wiadomo, na sprawdzianie pomagal wujek google i ciocia wikipedia) to i tak ona stwierdzila ze jest nie tak jak ona chce i dlatego taka ocena. Podszedlem do kolegi z 5 i sprawdzam - 3 zadania dokladnie tak samo jak u mnie i ja mam 0pkt a on 1-2pkt. Jak jej pokazalem te obie prace to ona stwierdzila ze to nie ma byc tak napisane (chiciaz sans dokladnie ten sam, chodzilo o to samo tylko slowa inne uzyte). Po szkole ucierpial jej mercedes, a dokladniej 4 opony i lakier :)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...