Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Faworyzowanie uczniów przez nauczycieli

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem wszystkim. Pewnie u każdego w klasie są przejeby/lizodupy/pupilki nauczycieli. Podam przykład:

baba od matmy -

(podnoszę rękę do odowiedzi)

(patrzy się na mnie)

To może chodź ty! ( wstaję )

Nie ty! (pokazuje na kolesia który nie podnosił ręki )

(rozwiązuje) brawo 5!

Potem 5 osób podnosi rękę -

nikt się nie zgłasza? to może ty !

( ten sam koleś co był wcześniej ).

Albo konkurs - ktoś chętny (np.) na kangurka?

( zgłosiłem się. ps. z matmy mam śr 4.6, bo baba zrobiła nalot na klasę i powiedziała tylko dla lizodupa o pracy domowej. Było tak kilka razy. )

Ja mogę.- (ja :D)

Co? toż ty nic nie umiesz! 8 jedynek masz i chcesz startować w konkursie? wstyd.

Kolega o podobnej śr.

-To ja mogę.

Ale ty masz dużo jedynek i uwag! ( zwłaszcza z matmy )

To może ty ( pyta typa co wcześniej rozwiązywał ). Chcesz?

- no mogę.

[...]

Wkurwiają mnie tacy nauczyciele i uczniowie. Można z tym cos zrobić?

co o tym sądzicie?

graphic.png

Opublikowano

No niestety, w podstawówce tak bywa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

U mnie coś w stylu Mega uczennica i sobie na loozie ściąga bo jest miła nikt na nią nie patrzy a jak jakiś test to ściąga a nauczyciel wyklucza ją od ściągania i patrzy sie na innych a ona wszystko zawsze ściąga..

To taki najbardziej denerwujący mnie przypadek

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To nie pdst. tylko 3 klasa gim ;p. ehh

można z tym coś zrobić :D?

yy tak poczekać do czerwca i pójść do innym szkoły i tam i tak nie będzie lepiej

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

Mój kolega miał taki przypadek w klasie, że zawsze jeden koleś kapował na wszystkich, gdy coś się działo uciekał do nauczycieli.

To było kilka lat temu, kiedy byli w 6 klasie podstawówki. W ostatni dzień szkoły tak go pobili, że chyba do końca zapamiętał, aby tak nie robić.

Nie dziwię się im, bo też bym nie wytrzymał z takim przez 6 lat.

Z lizodupami nic nie zrobisz, ani w szkole, ani w realu, ani w internecie. =(

EXPmIpC.gif

Opublikowano

U mnie nie ma kogo faworyzować , wszyscy nie mają pracy domowej i nic ich to nie obchodzi że będą zagrożeni . Nauczyciele u nas nie faworyzują , u nas wysyłają pisma na policję . :D

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Kolejny bezsensowny temat.

Bierze tego kolesia do tablicy, bo zrobi szybko i bezproblemowo zadania, a takim tumanom trzeba tłumaczyć 15 minut, jak to zrobić, dlatego nauczyciel jego bierze, żeby nie tracić czasu. Have Fun :)

Opublikowano

@Anoizm Właśnie odwrtonie powinno być nauczyciele mają uczyć. Jeden umie, to on zrobi a reszta która może chce umieć, ale nie rozumie nie ma szansy na zrozumienie bo ten "lepszy" zrobi to lepiej i szybciej. U mnie w klasie tak nie ma, tylko całkiem odwrotnie. 3osoby umieją dobrze matmę, to facetka każe im siedzieć cicho, bierze tych którzy chcą się nauczyć i mają szansę na to żeby zrozumieć.

Opublikowano

U mnie w liceum była babka z Wosu, co była cholerną euroentuzjastką, ja miałem oddmienne zdanie i niestety pani się to nie podobało i na klasówkach paczyła na mnie ciągle, nawet raz posądziła mnie o ściąganie (byłem czysty, a ściągam bardzo rzadko). Ale za to bardzo lubiłem panią od wosu, bo można było prowadzić miłe kopnwersacje na tematy polityczne, bo co, jak co pani EU lubiła, ale wiedziała gdzie jest miejsce czerwonych ("a na drzewie zamiast liści będą wisieć komuniści" :rolleyes: ).

Cześć :)

Opublikowano

Mój kolega miał taki przypadek w klasie, że zawsze jeden koleś kapował na wszystkich, gdy coś się działo uciekał do nauczycieli.

To było kilka lat temu, kiedy byli w 6 klasie podstawówki. W ostatni dzień szkoły tak go pobili, że chyba do końca zapamiętał, aby tak nie robić.

Nie dziwię się im, bo też bym nie wytrzymał z takim przez 6 lat.

Z lizodupami nic nie zrobisz, ani w szkole, ani w realu, ani w internecie. =(

Tym kolesiem byłeś ty?

@top

lizodupy wszędzie mają lepiej, ale jak już przyjdzie co do czego to chuja wiedzą.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Mam w klasie takich dwóch dupolizów w klasie razem z klasą szczerze ich nienawidzimy

Pizduś w okularkach ( przez co nawet przyjebać mu nie można ) i gruba idiotka jego dziewczyna

Kiedy my robiliśmy zadanie domowe w kilka osób bo nie ogarnialiśmy wszyscy dostaliśmy pały ( 25 osób )

Kiedy dziewczyna tego kujona przepisała całe zadanie domowe od niego to oni dostali po 5

I jak tu się nie wkurwić jeżeli wszyscy dostają jedynki za przepisywanie to wszyscy kurwa a nie wszyscy oprócz przydupasa i jego dziewczyny

s2c77Oa.png

Opublikowano

Powiedz jej, że nie bierze Cię do odpowiedzi, nie mówi o pracy domowej i dlatego masz tyle jedynek.

U mnie też nie bierze tych co podnoszą rękę, a bierze tych, co nie podnoszą. Niestety właśnie oni mają jedynki >,<

Kolejny bezsensowny temat.

Bierze tego kolesia do tablicy, bo zrobi szybko i bezproblemowo zadania, a takim tumanom trzeba tłumaczyć 15 minut, jak to zrobić, dlatego nauczyciel jego bierze, żeby nie tracić czasu. Have Fun :)

A jeżeli uczeń się nauczy?

Jest problem z tymi nauczycielami :/

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Tyle,że nauczyciel wie o tym, że nie poradzisz sobie, nie będzie wierzył, żeś się nauczył, bo taką opinię już sobie wyrobiłeś. Do pamięci nauczyciela trzeba się wpisać od samego poznania. Podpytywać się co będzie, domyślać się,uzupełniać go. Potem nauczyciel cię z miejsca wpisuję w pamięć. np. Już tutaj gdzieś xxx był, więc weźmiemy kogoś innego (np. do odpowiedzi :) )

Opublikowano

U mnie w technikum facet od matmy ciągle mnie bierze do tablicy ze względu że 30 przykładów robie w 30minut a reszta w 150 :P Nikt prócz mnie nie czai matmy :P

To jest pójście na łatwiznę zrobione jest ? jest ! to co chcecie ?

A co do lizodup wystarczy soczysty baaaardzo donośny tekst na lekcji "nowak nie podlizuj sie już tak pani bo Ci to nic nie da" jak nic nie da to wpierdol

A jak jesteś w 3gim to wytrzymaj do końca roku i tyle

Opublikowano

Najlepszę jest to , moja nauczycielka z polaka , jest koxuuu :D

Kolega dwie ławki przedemną krzyknał jej nazwisko , a ona że to ja . On lizodup swięty kurde .

Albo on gada z typiarą , a poszło ze to ja i -20 za przeszkadzanie . : D

Opublikowano

te -20 to punkty czy co xD u kumpla to jest. A co do tematu - u mnie w klasie tez jest taki przyjeb w okularkach, nieraz wpierdol dostał i dalej lize dupe ;/ skurwiel dziennie 8h sie uczy do ok 2 w nocy + ma pokoj ok. 6mkwadratowych a ojca niby lekarza ( ktory autem za chuj jezdzic nie umie) i kozak jakich malo. Mowie wpierdol od kazdego w klasie dostal a nadal robi jak robil (dostanie 3 to place (raz do roku) xD - 2 gim ) Pozdrawiam!

Opublikowano

U mnie jest takie coś że np nauczyciel pyta czegoś dobrego ucznia, on nie odpowie i jest spoko a jak zapyta kogoś słabszego to czemu nie umiesz itd..

Szkoda mi ich czasami :|

Opublikowano

Haha... u mnie też jest taka jedna. Lizu lizu i nawet jak ją złapią z ściąga to idą teksty "oj nieładnie" ale nie dostanie ani 1. Czasem (CZASEM!!!) zabiorą jej TYLKO ściągę, a czasem nic :)

A ty możesz się podrapać po szyi i masz pałę za ściąganie ^^

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...