Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] daronian

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130875-U250803.png

Tematyka: Ogólnie coś skate'owskiego

Wysokość: Obojętne

Szerokość: Obojętne

Napis/y: daronian +ewentualnie jakiś fajny cytat

Kolorystyka: Obojętne

Dodatkowe informacje od zlecającego: Lubię te klimaty. Po prostu jakiś skate, najlepiej na rowerze (BMX, MB Straat, etc)

Generator by krycha1996 dla

FanART

EXPmIpC.gif

Opublikowano

MixSie, myślałem, że jesteś trochę bardziej ogarnięty, niż żeby łapać warny za takie wygłupy.

CrisisPL, to zdjęcie jakieś dziwne, a napis w ogóle nie wtopiony... sorry, ale nie podoba mi się. Jednak laik będzie. =]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

MixSie, myślałem, że jesteś trochę bardziej ogarnięty, niż żeby łapać warny za takie wygłupy.

CrisisPL, to zdjęcie jakieś dziwne, a napis w ogóle nie wtopiony... sorry, ale nie podoba mi się. Jednak laik będzie. =]

Coz bedziesz mial mnie teraz na sumieniu :) W takim moze to ? :

70535626788455343987.png

Link: http://iv.pl/images/70535626788455343987.png

True love survives all

Opublikowano
Ale ty kurwa masz wymaganie masz z twoją słit focią bcoi.jpg

Zajebiste zastosowanie barw oraz istne rozświetlenie. Jednak coś mi tutaj nie pasuje... np. to że taki ktoś jest autorem.

PS. Kotek jakieś aktualniejsze, bo to jest z mojej 5 klasy podstawówki jeżeli się nie mylę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja pierdolę - że tak się wyrażę. Nie umie nikt już zrobic normalnej pracy? Macie uprzedzenia do daroniana, to miejcie, ale nie musicie zaśmiecać jego zlecenia. Kazdy kolejny niepotrzebny post/ sygnatura z painta lub zrobiona dla jaj będzie traktowany warnem 5% i blokiem na posty na okres 24h. :)

Daro, będziemy w kontakcie. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Zieeeeew.

Energy, weź zejdź z tego wózka rudzielcu i wyjdź do kolegów, a nie spuszczasz się cisnąc innych.

Hm... platfus to możesz mówić sobie jak stoisz przy lustrze ze ściągniętymi majtkami, a następnie pstrykać zdjęcia, aby zrobić ci sygnę.

Ojj nie, może to być ryzykowne dla tysiąca oczu na tym forum i nie możliwe do wykonania, bo od takiego ścierwa pęka obiektyw.

Ref.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przepraszam Daro. Zrobiłem Ci sygne.

Męczyłem się troche w PS'ie.

Mam nadzieję, że fajne C4D i dobrze wtopilem render.

Pozdrawiam.

Liczę na Lajki :*

10258562162019878170.png

//Tym sposobem dorobiłes się 5 % i bloka na posty.

Baksiu :)

Opublikowano

Pan Kaś, no thanks.

around you, tak, tak, tak!!! Jednak jak możesz to zmniejsz wysokość, a rozszerz szerokość i ten napis wtop...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wiesz jak trudno to będzie zrobić ?

Po co piszesz wysokość itd : obojętnie ?

Albo nie dajesz żadnego info co do napisu ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Daro nie dziw się, że po tobie cisną jak piszesz takie beznadziejne posty :

Za dużo nowości + kłamstwo z maszyną. Jeżeli owa maszyna ma firewalla zewnętrznego i łącze 10 GB/s to nie powinna mieć problemów z DDoS'ami, więc potem sprawdzimy.

Po co chcesz atakować? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...