Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE Dotyczace SM na Metin2.SG

miniu11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialbym zapytac czy da się pojsc do sklepu kupić pay safe card za zalozmy 40 zl czy 50 zl I wpisac kod w opcjach płatności Metin2.SG. Pytam, bo tam jak się kliknie na "paysafe card" to jest za 10 ?...

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

to jest inna waluta więc nie chyba że możliwe jak wysłałbyś sms'a za 10 ? to możliwe że by ci wyciągneło 30 zł niestety nie wiadome ;/

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie... w Polsce obowiązuje coś innego, nie pamiętam dokładnie nazwy, ale możesz kupić to na stacjach benzynowych.

To o czym mówisz (za euro) dostępne jest w takich krajach jak Holandia, Niemcy i innych, bo tam tez ta waluta obowiązuje.

Opublikowano

Tak, możesz .

W paysafecard jest przelicznik walutowy (zl na eu) i wtedy możesz zaplacić z waluty eu .

To co upy napisaly jest nieprawdą, wiem bo sam kupowalem, a Ty daronian sam sobie przeczysz, obowiązuję również w GB, US itp, więc może zaplacic, bo waluta euro obowiązuję też przy zaplacie w item shopie na metin2.sg .

Sama zmiana waluty z PLN-> na EURO to tylko kwestia przelicznika .

Opublikowano

Jak biore na metin2.sg paysafecard, to wyskakuje 10? I kod żeby wpisac co robić ?

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Właśnie tak jak powiedział up to tylko inny przelicznik przecież by nie blokowali kart z polski tej filmy co np się płaci w us czy eu...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...