Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman leczenie Przywołanie błyskawicy vs. Rzut piorunem

bb166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepsze na szamana leczenie do pvp do 42 lv na poziomie g1

do pvp mam antyka+8 (bedzie +9) um 14 kd+4 na klasy

Opublikowano

Nie jestem specem od Szamanów, ale grałem z kilkoma dobrymi osobami. Jeżeli masz dobre eq i ogarniasz w miarę grę, powinieneś ładować w Przywołanie Błyskawicy.

Dużo kasy na to nie wydasz, a zyskasz wiele.

//down: to nie zmienia faktu, że radzę Ci ładować w przywołanie... -.-

Opublikowano

Nie jestem specem od Szamanów, ale grałem z kilkoma dobrymi osobami. Jeżeli masz dobre eq i ogarniasz w miarę grę, powinieneś ładować w Przywołanie Błyskawicy.

Dużo kasy na to nie wydasz, a zyskasz wiele.

yyy..

pisze ze to postac do pvp

nie do ogólnej gry

Opublikowano

@UP dowaliłeś xDD healer ale nie ładuj w leczenie -.- może jeszcze napiszesz że leczenie to poty nie skill?

Co do tematu to rób tak leczenie -> przywołanie błyskawicy -> zwinność -> bysłkawiczny rzut -> a dalej rób jak chcesz

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

mam na PL healera 94 lvl wiec cos o tym wiem.jezeli chcesz dobrze wymiatac podczas pvp to wbic ten 52-55 wtedy masz 3 skile na M+.wtedy polecam ci isc buildem leczenie->przywołanie->błyskawiczny rzut .healer musi miec 2 skile atakujace uwiez mi bawilem sie w pvp na 35 lvl w pvp ale 1 skill ofensywny to za malo.jezeli chcialbyc isc dalej to jako 4 skill wbijaj zwinke potem burzowy szpon.jezeli chodzi o eq to jak masz juz leczenie na G1 to wystarczy ci jakies 8-10 k hp + jakies absy.pozdrawiam

Opublikowano

@UP dowaliłeś xDD healer ale nie ładuj w leczenie -.- może jeszcze napiszesz że leczenie to poty nie skill?

Co do tematu to rób tak leczenie -> przywołanie błyskawicy -> zwinność -> bysłkawiczny rzut -> a dalej rób jak chcesz

mam na PL healera 94 lvl wiec cos o tym wiem.jezeli chcesz dobrze wymiatac podczas pvp to wbic ten 52-55 wtedy masz 3 skile na M+.wtedy polecam ci isc buildem leczenie->przywołanie->błyskawiczny rzut .healer musi miec 2 skile atakujace uwiez mi bawilem sie w pvp na 35 lvl w pvp ale 1 skill ofensywny to za malo.jezeli chcialbyc isc dalej to jako 4 skill wbijaj zwinke potem burzowy szpon.jezeli chodzi o eq to jak masz juz leczenie na G1 to wystarczy ci jakies 8-10 k hp + jakies absy.pozdrawiam

Obaj panowie , zadam wam jedno , jedyne pytanie . Jak wy chcecie expić mając leczenie na M , a inne skille na 1-2 pkt ? Bd bić leczeniem ? Ja polecam taki Build

Przywołanie Błyskawicy -> Błyskawiczny Rzut ->LECZENIE ->Burzowy Szpon -> Zwinność -> Zwiększenie Ataku .

Opublikowano

Obaj panowie , zadam wam jedno , jedyne pytanie . Jak wy chcecie expić mając leczenie na M , a inne skille na 1-2 pkt ? Bd bić leczeniem ? Ja polecam taki Build

Przywołanie Błyskawicy -> Błyskawiczny Rzut ->LECZENIE ->Burzowy Szpon -> Zwinność -> Zwiększenie Ataku .

Chyba cie glowa boli jak szaman nie ma duzego dmg i te mobki tez mocno biją więc leczenie sie przyda
Opublikowano

kon i jak expisz masz juz koniec zycia szybko schodzisz z konia leczysz sie i jazda dalej.oczywiscie najlepiej miec jeszcze bufa z pomoca i blogo na m5+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...