Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EXP BOT NA EliteMT2

skurvivi96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc. poszukuje exp bota na prywatny serwer elitemt2. chodzi mi o bota, ktory nie musi byc uzywany z kamer modem, poniewaz na mapie ktorej expie kamer mod nie dziala. poprostu chodzi mi o bota ktory moge wlaczyc po zalogowaniu, ze nacisne start i zacznie expic. odpadaja: easymetin2, multi hack kamera, m2bob (nie mozna wskazac metin2client.bin bo elitemt2 nie posiada takiego pliku).
Czekam na odpowiedzi. mojemu wybawcy xxx
czekam na odpowiedz

Opublikowano

Spróbuj może ExpIsEasy v3 pobierz do tego jakiegoś injectora i tam możesz wpisać proces i wpiszesz w injectorze metin2.bin o ile dobrze pamiętam. A jesli nie to Ctrl+Alt+Delete i sobie sprawdz w procesach

Opublikowano

Na elite ciężko znaleźć działające expboty z powodu dobrego zabezpieczenia.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
www.metin2mod.tk

tam masz ta mapke

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

• 2 lata później...
Opublikowano

Ja też właśnie szukam... a jak mam Kamer moda to nie ma tam serwera EliteMT2 ...

Podacie link do KamerModa gdzie jest serwer EliteMT2 i PandoraMT2 ? PLZ :D Dostaniecie po +

Opublikowano

Piekn odpowiedz.. mozesz tak expic do 80 lvl na tym szicie !  co zrobisz recznie w godzine,, tutaj chodzi o bota ktory bedzie bil na kazdej mapie poniewaz nie ma tych map w modzie i nie idzie dograc tego do najnowzego klienta metina PL chodzi o mape 110 i 150 

jesli powiesz mi jak zrobic zeby te mapy dzialaly na tym modzie to jestes wielki.

Opublikowano

Piekn odpowiedz.. mozesz tak expic do 80 lvl na tym szicie !  co zrobisz recznie w godzine,, tutaj chodzi o bota ktory bedzie bil na kazdej mapie poniewaz nie ma tych map w modzie i nie idzie dograc tego do najnowzego klienta metina PL chodzi o mape 110 i 150 

jesli powiesz mi jak zrobic zeby te mapy dzialaly na tym modzie to jestes wielki.

1.

http://metin2mod.tk/mapy.html

2.Możesz spróbować dograć te mapy:

http://www.mpcforum.pl/topic/1138369-pandoramt2-mod-nowe-mapki/

Opublikowano

mod nie dziala wgl na kliencie elitemt2... dziala tylko mod 2012 na kliencie spaczowanym najnowszego metina2PL.. dodawałem mapy i moby lecz podczas tepniecia na mape AV2 lub od 110 lvl lub 150 lvl wywala calkiem klienta... Prosze o sprawdzenie najpierw.. pozniej podawanie informacji. Lub podajcie jakiegos bota ktory bedzie expil i dzialal osobno na zwyklym kliencie elitemt2. najlepiej po polsku i za free. dzieki za odpowiedz.

niech ktos poda exp bota do sciagniecia.. to jest najlepsze i najprostrze rozwiazanie. chyba ze ktos wybebeszy elitemt2 i metin2PL i posklada wszystko tak ze bedzie wszystko dzialac i gotowa paczke doda.

Opublikowano

Poprosze o odpowiedz. bez (kamer mod) w wypowiedzi :D

poniewaz widze ze wszystko opieracie tylko na modzie... a gdy on zawodzi to juz nie do rady pomoc xD

Opublikowano

Poprosze o odpowiedz. bez (kamer mod) w wypowiedzi :D

poniewaz widze ze wszystko opieracie tylko na modzie... a gdy on zawodzi to juz nie do rady pomoc xD

Bo jest najlepszy.

Jedyny exp bot jakiego jeszcze mogę polecić to:

http://m2bob.net/?s=h

tylko że on jest płatny, niestety.

Opublikowano

to jest zal ;/

chociaz autoatak jakis pocic nie musi i podnosic dropa

tylko zeby bil z konia lub z ziemi... zeby przyciagal sam moby lub pelerynkami

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.. Dawno po napisanu ostatniego postu znalazlem odpowiedz na tresc mojego zapytania. Odpowiedz brzmi " Error bot" odpalany przez injektor ktory zawiera funkcje autoataku na koniku + uzywa sam pelerynek i podnosi dropa, jak rowniez autopota zwiekszony zoom i zmiane pory dnia.. Odpowiedz ta jest poprawwna w 100% na kazdym priv servie na PL nie testowalem poza tym na PL jest to za prosty bot. Myśle że jeśli ktoś sie troszke wysili to odpowiedz nie musi wygladac " Kamer mod" - bo nie zawsze dziala tam gdzie bysmy chcieli. Życze wam wszystkim żeby forum znowu stanelo na nogi w dziale Mt2 by pomagali sobie ludzie a nie odpychali zalosnym kamer modem... jesli ktos chcial by instrukcje lub sam program (195Kb) prosze pisac do mnie na PW. Pozdrawia czlowiek ktoremu nie pomogl kamer mod.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...