Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2pac

Swist1

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

To jest hologram. Czy nie widać nazwy filmu?

Przypatrz sie też jak wygląda Snoop Dogg, a jak 2Pac.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Sadzicie, że ot naprawde hologram czy prawdziwy 2pac?

Naprawde myślisz, że nie widzialem tytulu tego filmiku?

E; tak jest to hologram, na innym filmiku widać coś rpzez jego glowe ;<

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Naprawde myślisz, że nie widzialem tytulu tego filmiku?

Myślę, że nie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Pic na wode foto moto

Magik mógłby wrócić co mnie obchodzi jakis czarno skóry raper..Mamy swoich lepszych

"czarno skóry raper" - W tym właśnie ta rasa ludzi (nie wiem jak to określić) jest nie pokonana :)

Ten cały Magik (polaczek za dychę) może mu najwyżej palec od nogi czyścić. 2Pac robił to z ukochaniem. Przesłuchajcie jego piosenek normalnie i do tyłu :) Tekst powala.

Opublikowano

To Hologram 2Pac został zastrzelony w 1995 lub 1996 roku .Kurwa mać szkoda ponieważ to był najlepszy raper na świecie .

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Kurwa mać szkoda ponieważ to był najlepszy raper na świecie .

Ciągle ostatniego czasu słucham jego piosenek.

A te pseudo polskie dziwki mnie jebią.

(Nie wliczać całego Kaliberu,3 Wymiaru,W.Kasty)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A ja Polecam takie cuś :P

Black haze=Tupac.? Być może posłuchać flow ma bardzo podobne do mistrza w sumie sie niczym nie rózni :P

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Pic na wode foto moto

Magik mógłby wrócić co mnie obchodzi jakis czarno skóry raper..Mamy swoich lepszych

O nie rozśmieszaj mnie, bo sie mało z krzesła nie przewróciłem jak przeczytałem że polscy pseudo raperzy są lepsi.

2Pac był jedyny w swoim rodzaju.

Opublikowano
polscy pseudo raperzy są lepsi.

Właśnie o tym mówiłem wyżej.

Ten śpiewa o życiu, przeżyciach, rodzinie...i innych (też wiersze pisał)

A oni...hmm..o dziwkach..hm..dziwkach...i pieniądzach tylko.

btw.

In this game the lesson's in your eyes to see

Though things change, the future's still inside of me

We must remember that tomorrow comes after the dark

So you will always be in my heart, with unconditional love

Refren z piosenki 2Paca =D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hologram - można to stwierdzić po ruchach nóg, tak jakby scena sama się poruszała, a on udawał M. Jacksona. -.-

Poza tym 2PAC żyje teraz na Kubie (tak poza tematem).

//offtop: 2200 post, nioh, nioh!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

"czarno skóry raper" - W tym właśnie ta rasa ludzi (nie wiem jak to określić) jest nie pokonana :)

Ten cały Magik (polaczek za dychę) może mu najwyżej palec od nogi czyścić. 2Pac robił to z ukochaniem. Przesłuchajcie jego piosenek normalnie i do tyłu :) Tekst powala.

Z ta niepokonana rasa bym nie przesadzal. A przesluchaj piosenek magika to zmienisz troche zdania.

Hologram - można to stwierdzić po ruchach nóg, tak jakby scena sama się poruszała, a on udawał M. Jacksona. -.-

Poza tym 2PAC żyje teraz na Kubie (tak poza tematem).

//offtop: 2200 post, nioh, nioh!

Tupac zyje na kubie a u mnie swiety mikolaj spi zajebany w saniach na podworku.

A tak ogolnie polski rap tez jest wielki coprawda slucham reggae metalu heavy metalu ski itd itp . To slucham tez takich artystow jak Pih , OSTR , Liroya, Peji , Soboty, Pezet, DKA ich teksty naprawde sa z przekazem i moca jakas. I nie wazne dla mnie jaka to muzyka ale jaki przekaz tekst i moc w muzyce. Innych polskich raperow tepie bo pierdola o niczym.

wakow9.png
Opublikowano

Powiedz że Magik nie pisał swoich tekstów z sercem to walnę śmiechem.

. Przesłuchajcie jego piosenek normalnie i do tyłu

Jeszcze ich zaczne słuchać od środka dla śmiechu

A jeżeli wy oceniacie polski rap za denny na podstawie jakichś idiotów którzy faktycznie go psują to ja pierdole..

Wy nie rozumiecie że Polski rap nie jest tylko o dziwkach? Jeżeli tak sądzicie przełóżcie sie na disco najlepiej ruskie bo polskie wam nie pasuje

Słuchacie tego swojego Bożka 2Paca a i tak nie rozumiecie jego tekstów chyba że z tłumaczeniem na język polski (mówie o większości)

Drugiego 2paca znajdziesz 2 magika już nie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A jeżeli wy oceniacie polski rap za denny na podstawie jakichś idiotów którzy faktycznie go psują to ja pierdole..

Wy nie rozumiecie że Polski rap nie jest tylko o dziwkach? Jeżeli tak sądzicie przełóżcie sie na disco najlepiej ruskie bo polskie wam nie pasuje

Słuchacie tego swojego Bożka 2Paca a i tak nie rozumiecie jego tekstów chyba że z tłumaczeniem na język polski (mówie o większości)

100_100_727490088_Magik_-_No_to_HOP_przez_SoMeei_middle.jpg

Magik w 2000 był dobry, ale czasy się zmieniają, a gimbofani skoczka, który nie opanował lądowania dalej pierdolą jaki on to nie zajebisty. ELDOKA NA WOLNO > hiphop > discopolo > skoczek. WAITIN' FOR HATE!

PIS JOU! ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

P.S. RIP GRUBSON [*] NAJLEPRZY GITARZYSTA PAKTOFONIKI I WYNALAZCA MARIHUANY

Opublikowano

Drugiego magika nie da rady znalezc bo nikt takiego chujowe rapu nie robi - nawet ten neos kula z youtube. Nie wiem co jest fajnego w rapie magika ale ja nie zauwazam tam nic ciekawego. Przecietne ekipy z blokowisk maja madrzejsze teksty. Magik robil tzw. psycho rap czyli rap o deblizmie - o niczym.

@Topic : A co do tematu to jezeli nie zauwazyles ze to hologram to masz cos z jelitem.

Opublikowano

Drugiego 2Paca, nie znajdziesz, bo był najlepszy w tym co robi i tak ci powie większość :)

-||- Magika też nie znajdziesz, bo (wyleciało mi to z głowy) nikt już od niego nie jest gorszy, bo to jest 0 w rapie (tutaj podzielam zdanie MakYs'a). Śpiewa o gównie i szczynach na ulicy i myśli, że zna życie.

• 1 rok później...
Opublikowano

Drugiego magika nie da rady znalezc bo nikt takiego chujowe rapu nie robi - nawet ten neos kula z youtube. Nie wiem co jest fajnego w rapie magika ale ja nie zauwazam tam nic ciekawego. Przecietne ekipy z blokowisk maja madrzejsze teksty. Magik robil tzw. psycho rap czyli rap o deblizmie - o niczym.

@Topic : A co do tematu to jezeli nie zauwazyles ze to hologram to masz cos z jelitem.

Chujowy to jesteś Ty ,a nie rap MAGA

Psycho rap był gdy magik był w Kaliber44

ale w Paktofonice to jest rap pierwsze klasa i długo lepszego rapera od magika nie będzie

Ja mam nadzieje ze z Araba coś będzie :)

Metin schodzi na psy razem z nim Ty :)

Polecam obejrzeć film "Jestem Bogiem" jeżeli ktoś jeszcze nie oglądał.

Co do tematu to widać że to nie jest realistyczne.

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...