Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineTrolls [26 slotów] [Premium/NoPremium] [Frakcje] [Survival]

Frag0-Maniak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERDECZNIE ZAPRASZAM

Serwer Super 10/10

Administracja 10/10

Lecz jedna wada mogli byście zwiększyć sloty do np 32/40

Bo naprawdę niekiedy trzeba długo czekać zanim ktoś się wyloguje dostanie Crasha.

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Heh... admin musi sam pisac o swoim serwerze zeby ktos tez napisal

przyczepia sie jednego gracza a potem zrzucaja do lawy albo z gory

event=diaxy sa na pajeczynie musisz je zlapac.skoczylem no i co ? niby jest woda ale pan mr nie powiem jaki admin to kozaczek i w ogole to są jednym prostym slowem PRZYGŁUPY.CHCIALEM SOBIE POGRAC Z KOLEGA ALE NO JAK JAK PRZECIEZ GENIUSZ KENY ZACZEPIAL KOLEGE,JAK JA MU DAWALEM DIAXY ON ZABIERAL.SERWER 0/10 ZERO OGARU ZE STRONY ADMINISTRACJI . ORTOGRAFIA 0% . SERWER 0/10

Opublikowano

Heh... admin musi sam pisac o swoim serwerze zeby ktos tez napisal

przyczepia sie jednego gracza a potem zrzucaja do lawy albo z gory

event=diaxy sa na pajeczynie musisz je zlapac.skoczylem no i co ? niby jest woda ale pan mr nie powiem jaki admin to kozaczek i w ogole to są jednym prostym slowem PRZYGŁUPY.CHCIALEM SOBIE POGRAC Z KOLEGA ALE NO JAK JAK PRZECIEZ GENIUSZ KENY ZACZEPIAL KOLEGE,JAK JA MU DAWALEM DIAXY ON ZABIERAL.SERWER 0/10 ZERO OGARU ZE STRONY ADMINISTRACJI . ORTOGRAFIA 0% . SERWER 0/10

eem... Ortografia 0/10? No chyba nie... Serwer 0/10? No nie wierzę... Prygłupy? Nie znam... Event z diaxami na pajęczynie? To chyba nie ten serwer człowieku...

Aaaa i jeszcze jedno, nie pisz takimi czcionkami bo to Cię nie wyróżnia...

Opublikowano

eem... Ortografia 0/10? No chyba nie... Serwer 0/10? No nie wierzę... Prygłupy? Nie znam... Event z diaxami na pajęczynie? To chyba nie ten serwer człowieku...

Aaaa i jeszcze jedno, nie psiz takimi czcionkami bo to Cię nie wyróżnia...

nie ? a co dzisiaj /warp diaxy ? :) nie pamietasz ? a i jeszcze jedno, GZ ,myslisz ze jak mi usunales vipa to pro jestes ? keny i ty to zwykle dzieciaki,jeden smiech konia-keny drugi -****** cenzura musi byc na ciebie

Aaaa i jeszcze jedno, nie pisz takimi czcionkami bo to Cię nie wyróżnia...

warp diaxy-twoj evencik ,myslisz ze usuniesz vipa jestes kozak, serwer 0/10 racja,ortografia napisalem 0/10 bo jak ciebie nie bylo keny takie byki strzelal ze az w oczy razilo...

warp diaxy... twoj legendarny event, pozdrow kenego analfabete,a i jak myslisz ze przez to ze usunales mi vipa to kozak jestes ? ZERO Z CB :x

Opublikowano

nie ? a co dzisiaj /warp diaxy ? :) nie pamietasz ? a i jeszcze jedno, GZ ,myslisz ze jak mi usunales vipa to pro jestes ? keny i ty to zwykle dzieciaki,jeden smiech konia-keny drugi -****** cenzura musi byc na ciebie

warp diaxy-twoj evencik ,myslisz ze usuniesz vipa jestes kozak, serwer 0/10 racja,ortografia napisalem 0/10 bo jak ciebie nie bylo keny takie byki strzelal ze az w oczy razilo...

warp diaxy... twoj legendarny event, pozdrow kenego analfabete,a i jak myslisz ze przez to ze usunales mi vipa to kozak jestes ? ZERO Z CB :x

"byc" "ze" "myslisz" "usunales"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...