Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie

zbychu kosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoja wiadomość: 2012-04-16 19:17:35 Konto, którego dotyczy blokada:

XXXXXX

Nick członka Teamu, który nałożył blokadę:

-

Powód odwołania:

Witam dostałem przed chwilą blokadę na której pisalo MH ja absolutnie nie używałem zadnych cheatów,wspomagaczy które by mi pomagały w grze a MH to chodzi wam pewno o szybkie bieganie? przecież jest event wymienilem jajka i dostalem duze fioletowe mikstury i kwiaty brzoskwini i szybko chodzilem tyle starania jeszcze kupywalem bonus w itemshopie na podwójny drop zeby te jajka wydropic a teraz wszystko na marne? proszę o rozpatrzenie mojej prośby ponieważ uważam ze jestem niewinny

Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne:

Proszę o rozpatrzenie

siema jest szansa na ub? mialem tam riba +9 sr 49 na agronas

na ktorego zarabialem 3 cale miechy :||| jak nie to kto mi napisze ub ? nagroda bedzie ciekawaaa :))

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Oczywiście że jest szansa, napisz w tej sprawie na oficjalnym forum i zlóż skargę na support . Do samego supportu nie masz co nawet raczej pisać, bo olewają takie typu wytlumaczenia .

Opublikowano

ja ci powiem tak zrób skan kompa najlepiej AVG IS 2012 ( na gg moge dac seriala ) i przeskanuj kompa i zobacz czy masz własnie jakieś "hacki" np injector czy cus jak nie to należy się un ale jak to z tymi GM znajda coś i sie uprzą na to.

Opublikowano

Jeśli to ci nie pomorze, pisz do skutku aż w końcu się wkurzą i odbanują. Napisać jeszcze możesz niech ci dadzą jakiś dowód, że hackowałeś, a MH to nie tylko speedhack, także ma inne funkcje, a jeśli nie hackowałeś to jest ban bez powodu.

Opublikowano

Witam. Dnia xx kwietnia 2012 roku zostałem nie słusznie ukarany w postaci blokady konta na czas bliżej nie określony. Według informacji, które uzyskałem podczas logowania, dowiedziałem się, że nałożenie bana wiązało się z podejrzeniem używania programu wspomagającego. Jest to nie słuszne, ponieważ taka sytuacja nigdy nie miała miejsca na postaci xxx (nick). Racjonalnym wytłumaczeniem jest fakt, że w czasie gry stosowałem wspomagacze zgodne z regulaminem, m.in.: fioletowe mikstury (duże), sok z kwiatów brzoskwini, buty wiatru (tu już Twoja decyzja czy tak czy nie). Piszę to odwołanie, ponieważ poświęciłem bardzo dużo czasu na zdobycie ekwipunku, jak również szkoda mi realnej waluty straconej na ItemShopie. Racjonalnie myśląc, możemy dojść do wniosku, że nie używałbym tego typu oprogramowania jedynie dla drobnych funkcji jakie ono oferuję. Proszę o rozważenie mojego odwołania.

Pozdrawiam, xxx (nick).

Napisałem Ci odwołanie. Dosyć proste i treściwe.

Życzę powodzenia!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NAPISAL GM

Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia.

Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość.

co to znaczy?

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

pisze ze teraz rozpatrza to super mistrz gry SGM

po jakim czasie moge sie od nich spodziewac wiadomości?

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Nie rozumiesz tego że nikt nie może wiedzieć kiedy administracja Ci odpiszę ?

Może być to godzina, a nawet miesiąc...

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

możliwe ze moga kłamac?

Witaj XXX,

Odwołania przysługują tylko i wyłącznie od blokad które dokonane były przez pomyłkę. Analizując ponownie całą procedurę nakładania blokady na Twoje konto, oraz materiały w jakich posiadaniu jesteśmy jednoznacznie wynika, iż blokada nałożona na koto jest słuszna.

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Nie dostaniesz unbana. HackShield wykrył Twoje wspomagacze i nie zrobisz z tym nic, przykro mi.

Było trzeba myśleć zanim się tego użyło, mogłeś przynajmniej zablokować HS'a.

Nic z tym nie zrobisz, ban minie za 21 lat. Pozdrawiam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

dobra uzywalem M2Bob'a z tego co wiem to on ma auto block hackshielda tak? auto atak mialem ustawiony na 180 a speed nie ruszany wiec cos musi byc !

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Skoro używałeś hacka to już nic się nie zrobi a speed 1800 to ojojoj wątpię ze da się taki osiągnąć w grze konto poszło się jeb**** . JEDYNA 100% DZIAŁAJĄCA BLOKADA HACKSHIELD TO TA OD MISIEKANTOS253!!!!!!!!!!!!!

18793.gif29913.png

21246.jpg29838.gif

Opublikowano

mi zbanowali 2 konta a 3 prubują a i ta ich strona www.banymetin.cba.pl to pic na wode

]dragon mt2 to same problemy[/b]
Opublikowano

człowieku usuwaj treść bo Ci jakiś złośliwiec wyśle ten temat do supportu i po koncie na 100%

@e

blokuj za pomocą my secret folder

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...