Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang za SMS

Gość keman111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@refresh

Czyli podsumowując.Ide na poczte i prosze o przelew.

Wypełniam kartke według wzoru i daje razem z pieniędzmi.

Skąd i kiedy wiem że przelew już dotarł?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak ale robiąc przelew przez pocztę, musisz zaplacić również za przelew (okolo 2zł)

Przelewy z poczty dochodzą w ciągu 3 dni roboczych. Mimo wszystko polecam PayPal

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Ludzie, z konta paypal w przypadku autora można będzie przelac pieniądze tylko na konto paypal. Do czego zmierzam ? Otóż piszesz ze nie masz konta bankowego, tak więc nie będziesz mógł przeslac kasy z konta paypal na konto bankowe zalozmy sprzedawcy yang, tylko w przypadku jakby miał konto na paypal możesz mu wysłać. Podczas przesyłania pieniędzy z PayPal na konto bankowe, dajmy na to Ing będziesz musiał podac dane swojego konta bankowego.

A tak na marginesie, przy przelaniu kasy na PayPal, jest tylko opcja konta bankowego, tzn nie możesz na poczcie wysłać kasy na konto paypal

PayPal to jest jakby twoja wirtualna skarbonka na której masz pieniądze. Mozesz je wpłacić, wyplacic co tylko chcesz, ale niektore działania wiążą sie z kontem bankowym.

Licze na +.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Owszem, także kupowałem yang przez sms. Firma rob art net jest zaufana.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Nie dowiesz się :P Ale jeśli chcesz od razu Yangi, wysyłasz sprzedawcy potwierdzenie, że wysłałeś pieniążki na jego konto.

Opublikowano

Tak druczek ma "2 warstwy" Jedna, po której piszesz, a druga, na którą się odbija. Robisz zdjęcie potwierdzenia aparatem i mu wysyłasz na gg czy na coś innego.

Opublikowano

Patrz... Możesz kupić yangi przez allegro, dostaniesz dane do konta itd po kupieniu, idziesz na pocztę i prosisz druczek przelewu pan/pani ci daje i ty to wypełniasz danymi co dostałeś na allegro. Płacisz tylko 2,50zł za opłatę, a druczek wygląda tak

kwitekkc4.jpg

Druczek z Google Grafika

Jak mam je kupić jeśli konto jest brata a ja mam 13 lat :)

Jeśli podam nick z allegro to mi tam coś przyjdzie bo jak brat zobaczy to mam prze**** :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na Allegro tak czy siak zobaczy bo będzie w zakładkach "Kupione", możesz sobie zrobić swoje konto Junior tylko nie wiem od ilu jest lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...