Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HolyCraft][20 slotow][Surv+Factions][no-wl, no premium]

xBudyNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie tak .

Było prosze o Team o zamknięcie tego tematu serwer przechodzi Reaktywację i będzie inna prezentacja

Creeper_Tom oszust

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wlasnie tak ... zlodzieju ... Przyznaj sie ze za nic mi dales bana . Nawet powodu nie podales zbanowania ...

Potajemnie sprzedajesz gamemoda za 30 zl a od modow wymagasz placenia minimum 11 zl na serwer... Premission od poczatku serwera nie ustawione .. Co chwile zmiana mapy i resety .... NIE POLECAM

Opublikowano

Nie polecam, co chwile reset mapy, proponowali mi kupno "gamemoda" za 30zł ! (Widać liczą tylko na pieniądze i tyle), admin serwera niszczył mi działo TnT bez powodu (proszek sam zdobyłem....), mod dawał mi itemy.

Tak jak mowie najlepiej omijać szerokim łukiem :)

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

Opublikowano

Jak gamemod za 30 zł to pozdro:P pewno zaplacisz i dostaniesz bana-.- hahahha

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Oczywiście Bloody, szanowny kolego Budynia ! Najlepiej kłamac !

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

Opublikowano

Teraz zmiana na FB (kolejny reset) ^^ A budowa mapy juz od kilku dniu a i tak nic nie bedzie. Spodziewajcie sie codziennych resetow z powodu problemow z pluginami...

Opublikowano

Co wy kurwa sie dopierdalacie serwer jest na WL narazie , poniewaz trwaja prace! . GM nie jest na sprzedaz pewnie sobie cos wymyslacie nieogarniete bachory . Zaloze sie ze polowa z was ma mniej niz 10 lat . Co do serwera to naprawde Zapraszam . Creeper_Tom ogarnij sie bo to ty cos odjebales dlatego bana dostales , i nieprzezywaj tego tak ... bo jeszcze sie spocisz a co najlepsze zawalu dostaniesz ..

Tak wiec Polecam serwer !!!

sygnamoja1.png

Opublikowano

Sam kupiles gm .. Pisales o tym ... A ja nic zlego nie zrobilem

:)Nowe konto zrobiles, Budyn ci kazal to napisac ? xD WL juz z tydzien, ciekawe co tyle robicie... Po otwarciu serwera wiekszosc komend nie bedzie dzialac <3 (Od poczatku serwera tak jest)

Tak wiec Nie Polecam

Opublikowano

Tak dałem i co z tego .

Nie jestem Oszustem a Tydzień WL pozdro 4 dni jest .

i robimy plugi .. ..

Komendy juz dzialaja wiec pozdro .

Creeper_Tom stracił Moderatora i płacze . mi na gg nawet

Więc nie jestem oszustem

Creeper_Tom.png Dziecko płacz, że Moda Stracił

Creeper_Tom oszust

Opublikowano

Ja do cb nic nie pisze na gg. Napisalem przedtem bo chcialem dowiedziec sie za co ban -.-... Jestes bo zabrales kase ... No i to z tego ze sobie latal , mogl zabijac na god i itemki mogl dawac :)

Opublikowano
Tak dałem i co z tego .

Powodzenia z takim serwer, gdzie adminami są twoi koledzy. Już widziałem takich mnóstwo i na każdym z nich były oskarżenia, że graczy za byle co banuje a swoich kolegów to już nie... Więc powodzenia życzę....

Opublikowano

Pozdro 6000

Zapłaciłeś 6 kwietnia sms 11 zł za KidMod z podaniem które złozyłeś .

I twoja data minęła .

Moderatora miałeś za free i wziełes się włamałeś z działek zrobiłeś TNT . Serwer się kończy za pare dni i startujemy znowym Jutro bedzie 4 dni bety z gamemod dla kazdego .

mlk dobra riposta dużo ejst takich serwerów oni są przynajmiej ogarnięci od Creeper_Toma co pisze mi na gg

Zaatakujemy twój serwer z kolegami Hackniemy ci go haahahah

Creeper_Tom oszust

Opublikowano

Wiesz ze to nie bylem ja ? Ja stalem obok cb wtedy .... to ty zrobiles reset i powchodzili na konta adminow (na moje tez)

Haha.... ja takiego czegos nie pisalem -.-

Opublikowano
SERWER PRZECHODZI NA NOWE IP , JUTRO START BETY 4 DNI NA GameMod dla wszystkich : )

Creeper_Tom - Zapłacił za VIP sms 11 zł skończył się limit .

Dałem mu potem szanse na moda

i banował graczy i grozi hacknięciem serwera.

Dziecko się żali na MPC że oszukuję ;/

To nie prawda .

Creeper_Tom za ten monotonny spam już bana powinieneś mieć

TEMAT CLOSE najlepiej usuncie go

Nie placilem za vip tylko gowniane 11zl zlozylem sie na serwer. Nie banowalem graczy i nie grozilem ci. Nie klam juz.... Przyznaj sie ze dales mi bana za nic

Opublikowano

Bloody co ty pierdolisz?! Chuj ci do tego ile my mamy kurwa lat. Pierdolisz , że mamy po 10 lat a sam pewnie masz nie więcej niż 11 lat. I jeżeli tak przeklinasz (ja nie gram na tym serwie więc się nie liczę) to ja na tym serwie nie gram. Nieogarnięte dzieci, admini kurwa rozdają itemy, ciągłe resety.... I to ma być dobry serwer?! Odpuść sobie człowieku.

Opublikowano

A jak jak dodaje plugin musi być reset, ale pozdro jak sięnie podoba nie graj .

Sebastian jakiś tam koledzy Creepera i kozaczą w necie .

Nie rozdaje itemów bo taki tępy nie jestem jak wy dzieci ,

Miał moderatora i go stracił i wie za co . bo sięprzyznał i pierdolicie za przeproszeniem na forum i po co takie komentarze @Offtop za Offtopem !!!!!!!!!!!!!!!1

Creeper_Tom oszust

Opublikowano

Jaki wlam na serwer ?? Ogarnij sie juz... Co chwile wypisujesz klamstwa. Nadal nie wiem za co stracilem :)

Opublikowano

Nooo Budyn, idź poskarż się mamie. Ten serwer i tak nie postoi, graczy nie będzie ... Weź sobie lepiej Twych kolegów i pięniądze wydaj na wodę gazowaną Cisowianka Perlage. - (bo masz mniej niż 15lat więc napisałem to zamiast browarów :)) )

Congrats NubZ...

ofzm.jpg

<3

mca.png

Opublikowano
Pojebało Cię kolegóW nasyłasz na MPC iu głupoty piszesz , za oczernianie mogę isć do prokuratoury Pozdro600 + MAM SS z romowy gg jak piszesz ze zaatakujesz serwer ogarze , I mnie nie wkurwiaj bo piszesz Bzdury za Bzdurą na forum i to jest Offtop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...