Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xdyt2 nowy serv

Gość zalsers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może i dużo serwów ale są słabe mogli by zrobić kilka porządnych a nie setki słabych a skąd tyle serwów nie wiem dzisiaj chyba z 5 nowych było xD

Opublikowano

Mogli by te głupie żółte ciule zebrać się do kupy, zrobić jednego priva na parę lat i żeby stał na jakimś dobrym dedyku, a nie kur... codziennie parę privów i wszystkie do dupy...

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

dokładnie robią ich tyle że za niedługo się pogubią jakby postawili takiego priv-globala np exp średni drop też troche IS'a u handlarzy a reszta utrzymanie serva w IS

Opublikowano

Ciagle off.....Wiecie co ? Ja mam dla was rade,zamiast siedziec i czekac az on bedzie,chodzcie mecz ogladac(ja teraz sobie przypomnialem wec juz lece ) ;]

jA Nop

Opublikowano
Ciagle off.....Wiecie co ? Ja mam dla was rade,zamiast siedziec i czekac az on bedzie,chodzcie mecz ogladac(ja teraz sobie przypomnialem wec juz lece ) ;]

xD dobra rada przynajmniej się nudził nie będę^^

Opublikowano

Dziwne te privy teraz robia ...Nie moga zrobic takiego aby szkata reapera byla po 2kk a z dziskiego dropilo po 10k. Jeszcze żeby byl duzy exp i super drop. Ulepszacze tylko na +9 potrzebne byly i zeby nei bylo ani perel ani malzy(wtedy do dt trzeba by bylo chodzic) Taki serwer by był spoko. Uzbieralo by sie kase,tak z 10kk to 5 szkat reapera i byl by sens gry.Jaka satysfakcja by byla jakby akurat zlodziej dropnal ;] .....a nie zrobia serwer. 2h on potem ciagle off.....bez sensu

jA Nop

Opublikowano

Taa : ,,Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził'' . Wam to nic nie pasuje : Jedni chcą wszystko za free MEGA drop i exp czarne i inne eq +9 u handlarzy ,a inni chcą serw se średnim dropem dobrym expem i bez pereł (to głupota moim zdaniem nie wiem czy Zychu pamiętasz jakie na serwach bez pereł były w DT lagi (90% wykopywało)).Normalnie trzeba powiedzieć że wy jesteście normalnie CHORZY każdemu coś nie pasuje .Jak jesteście tacy mądrzy to sami zróbcie serwa

Opublikowano
Taa : ,,Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził'' . Wam to nic nie pasuje : Jedni chcą wszystko za free MEGA drop i exp czarne i inne eq +9 u handlarzy ,a inni chcą serw se średnim dropem dobrym expem i bez pereł (to głupota moim zdaniem nie wiem czy Zychu pamiętasz jakie na serwach bez pereł były w DT lagi (90% wykopywało)).Normalnie trzeba powiedzieć że wy jesteście normalnie CHORZY każdemu coś nie pasuje .Jak jesteście tacy mądrzy to sami zróbcie serwa

Bo każdy chce pomazyc.

....A co do tych perel to sadze za jak na +9 potrzebny ulepszacz by byl,to w dt az tylu ludzi by nie bylo. W tej grze liczy sie satysfakcja....z tego co sie ma.

jA Nop

Opublikowano

ja proxamy wbijalem a teraz ;/ dupa!! i juz nie robie w holwoodzie xD

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

A miało być tak fajnie^^ a padł po 2h od podania :s.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...