Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ciągłe bany

GeforceIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,mam zablokowanego HS blokadą miśka 1.5 .

Zostawiłem 2 boty na noc rano sprawdziłem nikt nie napisał na PW

zrobiłem drugi test i to samo nikt nie napisał na PW chodzi mi o GM ,a na drugi dzień ban i w taki sposób poszły się paść 4 konta.

Czego to jest wina proszę o wypowiedź bardziej siedzących w tych tematach .

Opublikowano

Nikt nie musi pisać pw, wystarczy że zrobi filmik jak bocisz i wystawi na forum/wyśle do supportu, automatycznie masz bana .

Oni nawet nie będą do Ciebie pisać, ponieważ team mt2 ma już dobre sposoby na to, by rozpoznać bota, a po drugie, expbot jest atwo wykrywalny .

Opublikowano

Hm ...

Nie trzeba być wielkim "GM" by rozpoznać ruchy fb...

Wystarczy chwila i można zobaczyć , że ruchy wykonujące przez naszą postać są te same , jakby "automatycznie łowiła" i już Fishbot...

Ps.

Gdzie łowiłeś ?

I kto normalny o 12+ w nocy łowi ryby :D

Heniek.

Opublikowano

Po pierwsze :-) Nigdzie nie jest napisane ,że nie mogę łowić po 12+ .

Po drugie :-) Pisałem ,że jak będzie jakiś gracz obok mnie to Fb przestaje łowić

Po trzecie :-) Tam jest opcja ,że nie wyciąga ciągle tak samo można sobie ustawić czas od - do Np. 2840-2960 i w tym zakresie będzie wyciągał rybki .

Opublikowano

Po pierwsze :-) Nigdzie nie jest napisane ,że nie mogę łowić po 12+ .

Po drugie :-) Pisałem ,że jak będzie jakiś gracz obok mnie to Fb przestaje łowić

Po trzecie :-) Tam jest opcja ,że nie wyciąga ciągle tak samo można sobie ustawić czas od - do Np. 2840-2960 i w tym zakresie będzie wyciągał rybki .

ad1.

Nigdzie nie jest napisane, ale kto normalny siedzi calą noc z wędką, o tej godzinie bardzo, bardzo malo ludzi gra .

ad2.

Gm'i codziennie sami sprawdzają, nie da się wykryć gm'a bo jedzie on na niewidoku .

ad3.ale nawet jak by cie steleportowal w inne miejsce, a ty lowisz dalej to znak iż jest to fb, po drugie, zero odezwu, niekoniecznie pw .

Opublikowano

Znam funkcję Fb i wiem kiedy wykrywa GM-a . Drugie primo ...dziwne ,że bana dostaje ~12H po wyłączeniu FB . GM banuje od razu

Opublikowano

Nie , hacki są tylko dla mądrych graczy .

Ps. mógł Cię nie banować za to , że Cię widział , po prostu zobaczył logi , że przelewasz ryby/yang przez handel z 2 postacią .

Ja tak miałem -.-

Heniek.

Opublikowano

Nie jestem jednym z noobów ,który przekłada małże przez handel . To nie może być GM ,ponieważ dopiero po dłuższym czasie konto zostaje zablokowane .

morał jest taki ze sie nie uzywa gówien przesadycznie

A twój komentarz jest zbędny . Twoje zdanie interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg .

Opublikowano

ja na fb dostałem kilka banów ale wysłałem sms na smocze montetki i po banie i dalej boce

Odłóż towar.

Lv44 Dobry kuba94

Opublikowano

Polecam Fb w tym nowym Mt2bob jest opcja wyjscia z gry jak bedzie gm i zaprzestania lowienia jak bedzie obok ciebie gracz lub gm :) polecam lowie tak od paru dni i nic :P a hajsik leci jak szalony

Opublikowano

dostajesz bany systemowe. nie robi tego GM tylko system po jakimś czasie wykrywa automatycznie, ban na fishbota to normalka, max 2-3 dni trzyma, nie ma na to sposobu

Opublikowano

odpowiedz sobie na jedno pytanie.

Czy to normalne jak ktoś przez kilka godzin bez przerwy, co regularny czas, wykonuje te same ruchy?

Co z tego że dasz 2,750-2,950 sek.

400x49.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Nie jestem jednym z noobów ,który przekłada małże przez handel . To nie może być GM ,ponieważ dopiero po dłuższym czasie konto zostaje zablokowane .

A twój komentarz jest zbędny . Twoje zdanie interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg .

Nowicjusz
Opublikowano

Chłopie aleś dziwnnn o.O y jak byś miał dwa latka.

Nie ma znaczenia czy cię zbanują po 30minutach czy 12godzinach, zostałeś wykryty i tyle, ja starciłem konto na 84lvl w 10 minut za FB.

Pytanko :

ja na fb dostałem kilka banów ale wysłałem sms na smocze montetki i po banie i dalej boce

prawda to co pisze ten gość?

jak wyśle sms-a to mi odblokują konto?

Opublikowano

Witam ,mam zablokowanego HS blokadą miśka 1.5 .

Zostawiłem 2 boty na noc rano sprawdziłem nikt nie napisał na PW

zrobiłem drugi test i to samo nikt nie napisał na PW chodzi mi o GM ,a na drugi dzień ban i w taki sposób poszły się paść 4 konta.

Czego to jest wina proszę o wypowiedź bardziej siedzących w tych tematach .

poco blokujesz ja z żadnego tego typu blokad hs nie korzystam i wogóle metka nie patchuje.

nowy dokument tekstowy--->otwierasz go--->piszesz w nim: metin2client.bin---> zapisz jako---> xxx.bat

i gotowe ja tak jade i mi HS nie wykrywa xD

Opublikowano

Ja miałem tak że bociłem potem poleciał ban, znów bociłem i GM powiedział że ma moje IP jeszcze raz sie tak zdarzy i leci na IP, może jak zobaczył że dużo banów za boty jest na twoim IP to potem uważnie logi sprawdzał.

Nowicjusz
Opublikowano

Ja miałem tak że bociłem potem poleciał ban, znów bociłem i GM powiedział że ma moje IP jeszcze raz sie tak zdarzy i leci na IP, może jak zobaczył że dużo banów za boty jest na twoim IP to potem uważnie logi sprawdzał.

Głupie straszenie jak masz dynamiczne IP to GM może cię cmoknąć w dzyndzel :D jedyna opcja całkowitej blokady to: administracja metka musiała by napisać do twojego dostawcy o blokadę.

Opublikowano

dynamiczne IP niekoniecznie uchroni przed dociekliwym GM

Przyjrzyjcie się dokładniej dynamicznemu IP.

Zmieniają się tylko dwie ostatnie liczby, i nazwa hostu zostaje taka sama..

czyli mamy np. ip 112.56.1.2

i co, po zmianie będzie np. 112.56.5.9

oczywiści GM nie zbanuje wszystkich IP 112.56.*.*, ale gracze z pod tych IP

mogą być troche lepiej kontrowani, jeśli dużo jest oszust z tej puli IP.

400x49.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...