Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Instalka metina się nie włącza.

Cager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie ściągnąłem dowloadera z głównej strony, wszystko ładnie, ściągnął się klient, po czym automatycznie przeszło do procesu instalacji, kliknąłem dalej, wszystko się zawiesiło i muszę restartować kompa i tak za każdym razem. Ale gdy odpalam przez pobranego clienta, nic się nie włącza i zacina całego kompa ;/ Na dodatek, nie mogę usunąć tej instalki, włączyć, kompletnie nic z nią nie mogę zrobić, a bardzo bym chciał, bo strasznie mi to zamula prace kompa (nie wiem czemu...).

Opublikowano

Próbowałem, czekałem nawet dłużej i nic ;/ Próbowałem nawet konsolą usuwać ale mogę bo nie mam uprawnień a już nie wiem jak ustawić

Opublikowano

@UP skoro to nie pl to jaki priv ? A tak wg. może firewall ci blokuje , albo antywirus , bo jak mi tez włącza się pivek to fw blokuje a po 2 min się odcina.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Źle mnie troche zrozumiałeś, albo ja Ciebie. Ściągnąłem z polskiej strony metina, i nie metin mi się nie włącza tylko instalka ogólnie ;/

Opublikowano

Nie da się, ściągałem od nowa downloadera, ale od razu przechodzi do etapu instalacji.

@edit

jeszcze spróbuję przez torrenta, ale watpie, żeby to coś pomogło z usunięciem instalki ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...