Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PP a bot

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

1.Warto zainwestować PP w zdolności zwiększające przychody z boxów ?

2.I ile max % można zwiększyć dzięki PP .

3.Ile PP na to potrzeba .

Opublikowano

jak dla kogo, mając wszystko w profilu ulepszone + 8protokołów wydobywczych 3lvl na peta bez podwajacza 3energie pet zbiera, + maks 512 uri , na podwajaczu 4energie chyba i ponad 1tys uri za jedną skrzynkę :P więc jak dla kogo opłacalne/ nieopłacalne :P

Opublikowano

O lol czemu nie opłacalne ?

Bierzesz , jak itak niegrasz tylko bocisz wszystkie pp w to na boxy i pod koniec masz 10% wiecej urki , za rozdanie nowe pp pierwsze płacisz tylko 1k urki , za tego pierwszego skila masz 4% a to jest po chyba 4 albo 5 pp możliwe , więc jak zbierasz sobie tam np 3k urki na godzine to masz 4% czyli 120 urki , w 10 godzin bocenia masz już na kolejne rozdanie pp gdybyś chciał zmienić na pvp ...

Niewiem , może tylko ja tak myśle ale wydaje mi się że to jest bardzo dobre rozwiązanie -.-

Edit.

@UP

Jak pet może zbierać 512 uri z jednej skrzynki bez podwajacza ? :O

chyba że źle coś zrozumiałem to sorry ,...

Opublikowano

Nie opłaca się lepiej w pvp , osłone , % dla robota naprawiającego ( zależy czy non stop trzaskasz )

AvE \m/

Opublikowano

Opłacalne tylko jeżeli korzystasz z peta , w innym przypadku nie ma sensu.

W sensie że z petem zbieram na bocie boxy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...