Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj 61lv

Adek77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo

miałem przerwe od PL został mi 61lv na solarze mental niemam tam zadnego eq skille : silne m5 walniecie m3 duchowe na 17/ciagle nie wchodzi i reszta tapek i teraz takie pytanie niemam nic zabardzo i jak mam zarabiać??? bo eq po porzyczane

PS: mam bodego 35lv na dziku z eq jakims tam

i jak mam zarabiać ??

Opublikowano

Sposoby na zarobienie zawsze są takie same. Za darmo nic nie dostaniesz, więc musisz się trochę napocić. Kamienie metin, drop medali, łowienie ryb... wiele by wymieniać. ;) Jeśli jednak nie chcesz się męczyć to na allegro za kilka złoty dostaniesz całkiem fajny zastrzyk pieniężny. Ale to już na własną odpowiedzialność...

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Tak jak up'y wymienili.

Coś ode mnie, zapraszam do spisu poradników na zarobek :

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Wcześnie rano/ w nocy wal metki w m2, w dzień drop medale, bądź bij metiny bitwy w m1. Imha, m3. W m2 pewnie jest duzy ruch, więc więcej zarobisz dropiąc te medale, niż waląc dwa metiny na godzinę.

52287137559562145640.png

Opublikowano

hmm no kk ale nie dzieki raczej z fb za dużo mam do stracenia ;)

a z tym fb jak bede caly czas przy kompie to bana nie dostane ?:D

Opublikowano

hmm no kk ale nie dzieki raczej z fb za dużo mam do stracenia ;)

Nie chodzilo mi o to, byś bocil postacią 61, tylko bys wybocil postacie do 30 i wystawial na nich mass fb (zależne od tego ile twój pc. utrzyma metinów bez lagów) .

a z tym fb jak bede caly czas przy kompie to bana nie dostane ? :D

Bana możesz dostać zawsze, z tego co slyszalem, to teraz doszly nowe funkcje, jak np ustawienie różnych czasów wędek itp, więc jeżeli będziesz przy kompi z wączonym alarmem, to nie powinieneś, choć możesz .

P.S. pamiętaj o zablokowaniu hs'a .

Opublikowano

okej ale jak to jest ?:O przecierz dostaje sie bana na IP wykluczenie z oferty gry czyli banuje wszystkie konta itp czyż nie ?

Opublikowano

okej ale jak to jest ? :O przecierz dostaje sie bana na IP wykluczenie z oferty gry czyli banuje wszystkie konta itp czyż nie ?

Nie dostajesz bana na IP, tylko na powiązane konta E-MAIL, więc jedynie zakladaj nowe konta mail, np na stronce mail.com i na nich oddzielne chary .

Opublikowano

Radzę Ci nie odpalać FishBota i nie dlatego, że to utrudnia grę innym, ale ze względu na samego siebie.

Zablokowanie HS'a to bardzo trudna rzecz i musisz zrobić dokładnie to co jest napisane w poradnikach.

Proponowałbym Ci wypady na Metiny Zazdrości lub na Best. Kapitan w M2 - do tego zakup rękawicę złodzieja.

Zwróci się ona po kilku dniach, a potem z górki idzie zarobek. Na start możesz też skorzystać z yang z allegro.

Opublikowano

dokladnie FishBot to dobra inwestycja jak masz woja 35 to na dzikusach exp moze dropnie fms przy okazji spotkasz metiny moze wir albo aura ci dropnie i znow do przodu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...