Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bulid bardzo dobry warto takim pograc ale trzeba umiec nim grac zadko pada bo mam clera a giga ubije tez z palecem w bucie

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Jak lock/cler to tylko hybryda. Ownić na pvp juz można od 44lv (oczywiście na swoim lvlu >.>) gdyż mamy już trapa i mozemy przyblokować sleepa

vampire, stun, trap, sleep + offering lub vampire stun, trap, sleep + debuffy i nuk ; >

Co do pvp z chinolami to praktycznie zawsze wygrywamy a co do euro to juz gorzej jakklasa z clerem.

76561198001815076.png
Opublikowano
tylko troszke nie nadaje sie na bota :P to jego jeden bardzo wielki minus

Gra jest głownie nastawiona na pvp a nie botowanie, przynajmiej w teorii.

76561198001815076.png
Opublikowano
Hej

czy to dobry build ? :) opłaca się nim grać ? dużo pada? ubije gianta?

Takich tematów jest masa na sro.com.pl, no ale od czego jest dział "DYSKUSJA OGÓLNA". Co do builda to w miarę dobry. W party zawsze znajdzie miejsce jako healer i debufer. Solo grind jest już troszkę bardziej upierdliwy bo trzeba opanować sztukę zmiany broni i rzucania skili/debufów. Ale z czasem jak się gra to samo się opanuje. "Czy ubije giganta"? Oczywiście, puszczasz debufy, sleepa, oferinga i gigant leży. Wadą jest to, że build, który chcesz mieć wymaga (w wersji okrojonej) nie mniej niż 850k sp. Od siebie dodam, że warlock lepiej spisuje się przy postaciach str aniżeli int (o hybrydach nie mam opinii, gdyż z doświadczenia wiem, że takie postacie (oczywiście europejskie) nie są zbyt mocne)

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Takich tematów jest masa na sro.com.pl, no ale od czego jest dział "DYSKUSJA OGÓLNA". Co do builda to w miarę dobry. W party zawsze znajdzie miejsce jako healer i debufer. Solo grind jest już troszkę bardziej upierdliwy bo trzeba opanować sztukę zmiany broni i rzucania skili/debufów. Ale z czasem jak się gra to samo się opanuje. "Czy ubije giganta"? Oczywiście, puszczasz debufy, sleepa, oferinga i gigant leży. Wadą jest to, że build, który chcesz mieć wymaga (w wersji okrojonej) nie mniej niż 850k sp. Od siebie dodam, że warlock lepiej spisuje się przy postaciach str aniżeli int (o hybrydach nie mam opinii, gdyż z doświadczenia wiem, że takie postacie (oczywiście europejskie) nie są zbyt mocne)

Dot,dot i na kolejnego moba lecimy a ten ginie w miedzy czasie. Jak sie opanuje tą technike to sie szybciej expi od innych klas europejskich.

76561198001815076.png
Opublikowano
Dot,dot i na kolejnego moba lecimy a ten ginie w miedzy czasie. Jak sie opanuje tą technike to sie szybciej expi od innych klas europejskich.

Tyle, że przy lagu ta metoda się nie sprawdza. Poza tym botting jest trudny przy tej klasie. Więc tu rada do autora: Jeżeli chcesz bocić taką postacią to sobie ja daruj. Na bocie panie wiele razy

Jakiś ludź usunął...