Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem Hardkorem

CripS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

ta specjalnie moze chcial zrobic pelen obrot i przy okazji ktos go nagrywal wiesz ile osob co chwile nagrywa byle co czasami cos smiesznego wyjdzie ^^

Opublikowano

Tak naprawde to jest mi go troche żal. Człowiek chciał się popisać co to nie on. Chciał zabłysnąć, ale mu się nie udało. I teraz jego koledzy mają go za większego idiotę niż mieli go wcześniej. Specjalnie tego nie zrobił. Nie widzieliście jak się zwijał z bólu na tej ławce? ;p

BÓJAWKA Z NIM ZROBIŁA OWNED!

Opublikowano
EE tam nie poobijal sie tak bardzo,szkoda ze po pelnym obrocie sie nie wywalil :)

Nie? Wiesz co on musiał mieć z nogami ;/? Takie uderzenie potrafi boleć tygodniami, niby on sobie przytrzasną, ale ja kiedyś dostałem prętem po zgięciach to nie mogłem chodzić...

@Down

No mówię, ja dostałem dokładnie to stalową rurą ;p Współczuje chłopakowi ;d

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Pręt,pałka teleskopowa albo durny twardy kij wystarczy do tego samego efektu saltaz ; p

Opublikowano

@up

kradniesz nick debi ... lu

A co do tego to był żart kumpla , zobaczcie jak zbudowana jest ta huśtawka że tak powiem delikatnie pociągnąć bokiem stelażu ... ? podstawy ... tak czy siak to wyleciało

spowolnienie i wszystko jasne , gdzie macie oczy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...