Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Incorect ID

kubix103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh.. kiedy zrobiles to konto ? bo jesli niedawno to nie pograsz.. jest blokada na euro ip -.- za KILKA tygodni otwieraja Euro Dekarona..

Clode Beta juz sie skonczyla i przez te tygodnie beda wprowadzac zmiany, pacze, poprawki itd.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Szczeze mowiadz mam wielu znajomych w grze 2Moons i mam z nimi kontakt po za gra!!!! Co dziwne wiekszosc z tych osob ma ostanio problem z logowaniem sie do gry lub wyskakuje im komunikat " Incorect IP" podobnie jak mi !!!! Niemam pojecia co sie dzieje i z checia bym sie dowiedzial jak ktos cos wie !?!?

Opublikowano
Szczeze mowiadz mam wielu znajomych w grze 2Moons i mam z nimi kontakt po za gra!!!! Co dziwne wiekszosc z tych osob ma ostanio problem z logowaniem sie do gry lub wyskakuje im komunikat " Incorect IP" podobnie jak mi !!!! Niemam pojecia co sie dzieje i z checia bym sie dowiedzial jak ktos cos wie !?!?

Wystarczy napisac e-mail do ich firmy z prosba o ponowne aktywowanie konta ja rowniez mialem taki problem zrobilem konto dosc dawno i po bodajze tygodniu nie grania wpisalem passy i pokazal sie komunikat Incorect ID. Po jakims czasie odpowiedzieli 1-2 dni i moglem nadal spokojnie grac. Mam nadzieje ze u was bedzie podobnie.

Pozdro for All.

• Dodaj nową pozycję...