Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zapomniane hasło

JaceX23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc w dość nietypowej sprawie, a mianowicie grałem w nfs'a kilka miesięcy temu, zrobiłem pare kont dość fajne lvl'e itd. problem w tym, że mam ochote znów pograć na koncie gdzie było około 15tys. boostow ale zapomniałem do niego pasów (mailu i hasła) :/. Gdzie mogłbym uzyskać jakiekolwiek informacje ? Patrzyłem w transakcjach na paypalu ale mam tam inny mail.

Opublikowano

Jeżeli nie znasz e maila to możesz pożegnać się z kontem. Jak hasło, to pół biedy, zrobisz ,,zapomniałem hasła" i je zmieniasz

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To próbuj! Bez e-maila nic nie zrobisz. Pokombinuj, powchodź na te e-maile itd, ale muszisz znać własciwy

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Głupota ludzka nie zna granic.Płacisz kasę za to.. a potem nie wiesz jak się dostać do tego.

Załamać się można. Sorry, ale taka prawda.

E-mail to podstawowa rzecz. Po prostu NIE MOŻNA zapomnieć. E-mail to klucz od wszystkiego.

Myślę, ze się nie obrazisz za moją negatywną ocenę.. ale.

Musisz sobie przypomnieć i nie rób multi kont. -_- Po co co wiele kont ??

Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

Głupota ludzka nie zna granic.Płacisz kasę za to.. a potem nie wiesz jak się dostać do tego.

Załamać się można. Sorry, ale taka prawda.

E-mail to podstawowa rzecz. Po prostu NIE MOŻNA zapomnieć. E-mail to klucz od wszystkiego.

Myślę, ze się nie obrazisz za moją negatywną ocenę.. ale.

Musisz sobie przypomnieć i nie rób multi kont. -_- Po co co wiele kont ??

Pozdrawiam! ;D

Jeśli zrobił wiele kont e-mail to nie dziwie się że zapomniał. Jest takie coś jak ciasteczka, historia lub zapamiętane hasła przez przeglądarkę. Jaką masz przeglądarkę?

Opublikowano

Kurde jakbym miał zapamiętane na stronie to by nie pisał posta bez jaj ...Niech dalej próbuje ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...