Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wracam po rocznej przerwie do silki i tu i owo wogole nie moge zalogowac sie na konto. Zrobili ten auto login ale zostawilem kompa na 3h i nie wbilo mi na chara... Czyżby jeszcze trudniej bylo wejsc na konto teraz czy jak ? Sa jakies programy tak jak wtedy no-dc tylko teraz one bedzie nie przydatne bo jest auto login... Sa jakies programy na szybsze wbicie ? . Pzodrawiam

Opublikowano

Niema zadnych programów...

Co do Twojego wbijania... 3h to nic.

Ja wbijam średnio po 6h na Sparte i 3-4h na Gaia.

Moj brat na RedSea wbija juz 2 dzien i nie moze...

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Na starsze servery bez premium nawet nie idzie się zalogować ( tzn. jest to możliwe ale zajmuje to około 5h-6h ). Jeżeli zaczynasz od nowa to polecam ci wybrać server z statusem ( new ).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Admin Cienia
Opublikowano
Na starsze servery bez premium nawet nie idzie się zalogować ( tzn. jest to możliwe ale zajmuje to około 5h-6h ). Jeżeli zaczynasz od nowa to polecam ci wybrać server z statusem ( new ).

Na takie nowe wbija się dłużej niż na stare.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

nie no mam chara na poseidonie i chcialbym dalej tam grac a cos nie moge wbic wiec nie wiem ^ kiedys to bez no-dc max 2h a z no-dc z 20-30min

czyli poprostu jak ten paseczek leci to zostawic kompa na pol dnia i jak wbije to bedzie na tych postaciach tak ? i pozniej to juz lajtowo ?

Opublikowano
Na takie nowe wbija się dłużej niż na stare.

Napisałem tak, ponieważ to wynikło z moich doświadczeń. Na persie wbijam około 5h a na here 2-3 max ;).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Jak narazie najłatwiej wbija się na :

-Apollo

-Titan

-Gaia

-Eos

czyli w granicach 2-3h. Wiem z doświadczenia...

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
@up

uwierz mylisz się :) na titan wbijasz do 4h -.- jak nie dłużej

No to może Ty, ja wbijam tyle co kolega 2 posty wyżej.

@topic

Że tak powiem po chu** grac na isro, skoro jest szeroki wybór serverów prywatnych. Wbijasz z godzine, może 2 i nie masz goldfarm

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Dokladnie Przenioslem sie z isro na ecsro ale tam czesto laggi duze itp. + hack dostalem to poszedlem na sjsro gdzie w ogole prawie nie ma frozenow(dlugich laggow 5min ok.) tylko raz np na 4 dni, co z tego ze botowanie nie jest zabronione jak i tak malo osob botuje bo komu chce sie ustawiac skille z chinskimi znaczkami :P

sygna1o.jpg

Opublikowano
Dokladnie Przenioslem sie z isro na ecsro ale tam czesto laggi duze itp. + hack dostalem to poszedlem na sjsro gdzie w ogole prawie nie ma frozenow(dlugich laggow 5min ok.) tylko raz np na 4 dni, co z tego ze botowanie nie jest zabronione jak i tak malo osob botuje bo komu chce sie ustawiac skille z chinskimi znaczkami :P

Oj prawda... 24lvl wbilem na bandit archerach bo tak milo bylo =D i 2kk wpadlo^^

Radze Ci: Idz na sjsro

BTW

N4pie oczekuj na to ze Ci n a gg napisze

Opublikowano

hahaha ale smieszny jestes, ze niby wbilem 24 lvl? to chyba cie 3 kozy jeba**ly.. mialem 93 wiza 80 glaviera.. i gram w sro od 5- 6 lat z przerwa i wiem napewno wiecej niz te twoje 7 postow na tym forum.. go lvl up and stfu..

// btw albo zrobcie cos z tym tematem bo tematyka odchodzi juz daleko daleko..

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...