Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra..

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam dla was prośbe. :)

Jako,że nie gram już często w gry internetowe to zacząłem ściągać pctowce, ściągnąłem już Postala 2 (pamiętne chwile, grałem w to z 5lat temu,było trudne do przejścia wtedy...) Zacząłem ściągać różne nfs ale za dużo ważą.

Grałem w Morrowind 2 . Chce grę tak,żeby miała do 2gb. Żeby była po prostu ciekawa. Nie lubię gier z serii Diablo. Odrazu mówię.

Opublikowano

Tkwi jeszcze jeden problem ;) Takie lubisz gry strategiczne, akcje, przygodowe czy jeszcze jakieś inne?

Tkwi jeszcze jeden problem ;) Takie lubisz gry strategiczne, akcje, przygodowe czy jeszcze jakieś inne?

Podobają mi się gre gdzie mam dość dużo opcji, typu ; ukradanie czegoś,otwieranie wytrychami czyiś domów ( tak jak w morrowindzie)

Bardziej takie przygodowe co do twojego pytania.

Myśle nad The Elder Scrolls IV: Oblivion

Ale nie wiem skąd ściągnąć. Ares to shit bo pobieram uszkodzone gry..

Opublikowano

A mógłbyś odrazu linkiem z downloadem zarzucić? Ale odrazu z całą grą,nie podzieloną na party

O gothicu zapomnijmy,gra może była fajna w 1 części. Następne części są słabe z względu na robieniu takich samych czynności jak w jedynce.Bieganie.. Nic więcej.

Opublikowano

Ściągnij sobie wszystkie wersje Postala , skoro już w nie grałeś, naprawde jest ich Sporo,

Postal 2 STP ( w to zapewne grałeś, ale:

-Postal 2 Apokalipsa Weekend

-Postal 2 Eternal Damnation

Te tytuły zapewne są dla ciebie nieznane ale polecam, grałem w prawie wszystkie wersje postala , i powiem tylko tyle , Eternal Damnation jest jak horror, w nocy nie graj bo sie posikasz, ale gierka zarąbista ;D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Good:

SWAT 4 , powiem tak. 2 pierwsze misje i gra leży na półce.

Co do serii postala napewno obczaje

Postal 2 Eternal Damnation.

I dzięki za troske! grać w nocy nie będę!

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...