Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Minecraft serwer bukkit 1.2.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc stworzyłem serwer miencraft bukkit wersja 1.2.5 java7 system 32-bit i kiedy właczam ten serwer miencraft i pisze for help coś tam to ja moge grać ale innni nie mogą i pisze o nich

Can't reach server i niemogą się połączyć prosze o odpowiedź czemu ? kto pomoze to dam +

Opublikowano

miałem podobny problem.

jeśli serwer jest hamachi to i Ty i Oni musicie wyłączyć zaporę windowsa i wtedy będzie działać :)

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam ten sam problem ;/ zrobiłem server minecraft bukkit bez hamachi. Było wszystko ok jednak na drugi dzien na server moglem wejsc tylko ja. czy problemem moze byc zmienne ip? (kumplom dalem nowe ip)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...