Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział - LOTRO

Stifmeister.

LOTRO  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz dzia? LOTRO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Lord of The Rings Online to gra MMORPG oparta na powieści Tolkiena. Znajdą w niej oazę spokoju zarówno samotni gracze jak i pragnący grać z kolegami. Dla tych pierwszych stworzono masę fabularnych questów. Dla drugich przewidziano bardzo rozbudowany system gry zespołowej. Gra jest bardzo przyjazna dla początkujących adeptów MMORPG. Przez pierwsze godziny jesteśmy wręcz prowadzeni, przez system który nas wszystkiego uczy. Podziwiając piękny świat często będziemy zatrzymywać się, w miejscach które swym widokiem zapierają dech w piersi. Bez względu na to czy rozpoczniemy grę jako krasnolud, hobbit i w której lokacji będziemy rozwijać swoje umiejętności, każdy znajdzie coś dla siebie.

Questy z którymi przyjdzie nam się zmierzyć w większości są "jednoosobowe", jednak wraz z rozwojem postaci przyjdzie nam wykonać zadania przeznaczone dla zorganizowanych zespołów. Ze znalezieniem towarzyszy nie ma problemu. Gra jest popularna w wielu krajach i nie ma żadnych problemów ze znalezieniem nowych przyjaciół. W organizowaniu sobie gry, pomaga doskonały system podręcznych notatek i opisów zadań. Nie musimy przejmować się tym co jeszcze trzeba zrobić, jakie miejsce odwiedzić itp. Wszystko podpowie nam system gry gdy tylko o to poprosimy.

opis_gry_2.jpg

System społeczności Lord of The Rings Online opiera się na wielu relacjach. Prócz standardowych kanałów komunikacji pomiędzy graczami, handlu, rozmowy, wspólnych questów itp. Gra opiera się również na systemie tytułów nadawanych graczom. Nie ma w niej również klasycznego systemu "życia" (hp) tylko dość oryginalny system oparty na morale postaci. Gdy przegramy jakąś walkę lub uciekniemy (sic!) nasze morale spada. Oczywiście istnieje również klasyczny system śmierci/respawnu i kar z tym związanych (czasowe obniżenie umiejętności, zaburzenia widzenia itp.).

opis_gry_1.jpg

System gry i fabuła jest zgodna z realiami przedstawionymi w książkach Tolkiena. Oko cieszy miła grafika. Genialny system podpowiedzi i dziennika. To wszystko składa się na grę w która na prawdę warto grać! Rozgrywka jest uczciwa i przyjemna, gwarantuje dobrą zabawę zarówno początkującym jak i zaawansowanym graczom. Dodając do tego świetne efekty dźwiękowe, otrzymujemy grę wartą wydania tych kilku dolarów miesięcznie. Dla niezdecydowanych wydawca gry przygotował 7 dni testu za darmo - warto!

opis_gry_3.jpg

Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar to podstawka do gry, jest ona wymagana do rozpoczęcia gry. Wszyskie dodatkie tajkie jak np. Mines of Moria są instalowane na tę podstawkę. ~lotronline.pl

Serwer Snowbourn jest praktycznie uznawany za Polski, ponieważ co 3 gracz to polak.

Gameplay:

Czy są hacki? - nie jestem pewien, bo się nie zagłębiałem w to ale krążą po necie filmy z hackami itp.

Zapraszam do głosowania!

elo jak tam rzycie?

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra w stylu :

metin2

Tibia w 3D

Mało osób gra w takie gry.

Nie wiem czy ta gra zasługuje na to żeby ukazała się na MPC.

A czy są chacki do tej gry ?

Na razie jestem na nie.

@edit

Obejrzałem lepiej tą grę i w sumie jest fajna ; P

A więc jestem na TAK

Regmannn

Opublikowano

Kolejny klon metina albo wowa takie gry są popularne przez jakiś czas i potem umierają. Jak na razie nie ma sensu robić działu ponieważ gra nawet nie wspiera naszych z 2 strony było by to korzystne, ale jest jakaś tam Polska strona tej gry (portal fanowski) i zapewne każdy gracz mający problem zapyta o pomoc tam, a nie tu.

Jak na razie na: NIE z przychylnością na neutralność. Proponuję dodać nową odpowiedź do ankiety o treści "Neutralny" albo "Nie mam zdania" ;)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Może i krążą, ale ten dział pobędzie 1/2 miesiące i odejdzie w zapomnienie. To nie są mega oryginalne działy typu MC/Metin także

nie ma po co zakładać takiego działu.

OndteAw.png

Opublikowano

Lol haha ale sie usmialem czytajac "klon metina" haha. Po pierwsze akcja toczy sie w srodziemu, a gra nazywa sie po polsku - WĹadca PierĹcieni online moze to wam cos mowi. Gra jest o wiele bardziej rozbudowana niz inne np. prawdopodobnie najwieksza mapa ze wszystlich gier online, w grze masz mozliwosci expienia na misjach az po kupno wlasnego domku czy granie znanych piosenek. I tak wgl lotro jest starsze od metina czy tam moze wyszlo rok po. W grze mozemy grac krasnoludami, hobbitami, ludzmi lub elfami. Wiec najpierw przeczytajcie co napisalem w pierwszym poscie i poznajcie gre, a "tibia w 3d" haha.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Gra w stylu :

metin2

Tibia w 3D

Na razie jestem na nie.

Gra w stylu :

metin2

Tibia w 3D

Na razie jestem na nie.

Lotro To wielki Przebój

Lepsze Nawet od tibii I metina...

To cos Jak wow Tylko inne Wiec...

Regman

Ja wale Hahahaha Regman O ja wale

Ale mnie rozsmieszyles Hah

O 128759% Lepsze od metina Nawet Zobaczyles 1 screena i Juz nie?

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

A ja jestem na tak. Gra wygląda bardzo ładnie.Z chęcią namówię paru kumpli i sprawdzimy co to jest. Może i jest mało popularna, ale jak by powstał dział tej gry na pewno zainteresowanie by wzrosło.

A metin zdobył swoją popularność prostotą. Postać rozwija się wg. schematów. Nie jest skomplikowana dlatego tyle "młodych" ludzi w nią gra. 5 umiejętności, siła i jakieś tam jeszcze (nie pamiętam, nie grałem w to kilka lat). Cała filozofia. W innych grach skilli 20 i się "młodzi" gubią.

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Ogólnie to LOTRO w rankingach popularności zawsze było na drugim miejscu za Wowem. W LOTRO gra ok. 3 mln ludzi. Gierka jest dość popularna wśród Polaków, na serwerze Snowburn co 3 gracz to Polak.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Neutral z przychylnością na nie forum ostatnimi dniami miało problemy techniczne więc raczej, na razie nie potrzeba nowych działów.

Z resztą mało osób zna tą grę.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Gra taka sobie, wątpię aby ktoś był nią zainteresowany. Lepiej dodać tak pożądany dział gry ME3. Nie

Na nie forum ostatnimi dniami miało problemy techniczne więc raczej, na razie nie potrzeba nowych działów.

To także.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

- Super Grafika

- Dużo graczy

- Hacki etc. są

Oczywiście, że jestem na Tak.

Metina wypierdzielić, i LOTRO wrąbać za Metka :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Masa graczy w to gra , na TAK

Irytuja mnie wypowiedzi "metinowców " i innycch tego typu panow ,ktorzsy uwazaja ,ze rzadna inna gra ,oprucz MT niezasługuje by byc na forum , heh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...