Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apel do kokosza

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ty sobie możesz być za usunięciem ;-)

Większość z was płacze bo Geo nic nie robi. A cofnijmy się wstecz i patrzmy teraz.

Geo jest na zwolnieniu, więc ma prawo nic nie robić, następnie kiedyś śmialiście się z niego, większość wklejała

głupie zdjęcia które obrażały jego osobę prywatną. Widzisz i nie grzmisz.

Wiecie, że za rozpowszechnianie zdjęć dostalibyście grzywnę.. To jest dopiero beka xD

Nigdy nie wkleiłem jego zdjęcia na forum, to robili tylko keczupy i jakieś marne trolle

Opublikowano
forum było więcej sprawiedliwości?

Sorki.

Ale na świecie już nie ma sprawiedliwości, co za tym idzie na forum tym bardziej.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Widać jak z Ciebie dzieciaczek.

Sam sobie zaprzeczasz, jakoś nie mam problemu z komunikowaniem sie z Globalami i Administracją.(mimo, że rangi nie mam)

A mówić do starszych osób: "Wypierdalaj" to znaczy, że swoim rodzicom również pewnie nie okazujesz szacunku.

Innnymi słowem mówiąc, kozaczysz się w necie, ale coś Ci nie idzie.

Dobrze, że nie masz już rangi, bo w sumie po co się użerać z takim dzieciaczkiem.

Pokazując swoje zachowanie obecnie dziwię się, że byłeś Globalem o.O. Jesteś inny teraz i inny jako global. Który AceBoy jest prawdziwy? (jezeli kiedyś wrócisz). Innymi slowy. Staczasz się.

Co do tematu. Zakładanie apeli itp nic nie da. Jednakże wypada wyjasnić parę spraw. Temat nie ma sensu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przynajmniej jeden zczaił że nie chodzi o hejteowanie Geo tylko o to żeby BYŁ BESTRONNY I CHOCIAŻ TROCHE SPRAWIEDLIWY.Ostatni mój post w tym temacie.Niech ktoś zamknie pls

Opublikowano

Co do zmiany nicku, wyjaśnione masz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/606517-skargaz1b1ted-nad-uzywanie-grupy-mpcforum/

Ostatni mój post.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc wszyscy tam się opierdalają.. (tylko nie liczni coś robią M@niek, TCQ , Fredka)

Np.Moi moderatorzy w dziale -.-

Więc nie dziwcie się + mamy kwiecień więc z pół forum bd pisało testy gimnazjalne, lub przygotowywało się do matury.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeżeli go nie wywalą to jest sposób, żeby się do nas nie przywalał. Po prostu nie wchodźcie mu w drogę, nie piszcie z nim na PW, jeżeli was obrazi to piszecie do innego G. Moda. tylko nie odpowiadajcie mu bo naprawdę zbanuje całe mpcforum.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zaraz wejdzie nasz kochany Administrator kokosz i napisze "nie".

ps. Czitek, nie warto się użerać i tak będzie miał tego GM'a, przecież takich apeli było miliony i co? I nic.

pozdrawiam heniuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...