Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apel do kokosza

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wytrzymam.Kokosz w tym momencie pierdoli mnie to czy mi dasz bana czy mnie wkońcu posłuchasz.

OGARNIJ GEONINGA.Ten typ robi co chce.Jako GM nie robi nic.Ile ludzi przez niego wyleciało?Ilu poszło z banem w tym ja?Co chwile jakieś akcje ze zmienami nicków, banami za free, jeszcze ta ranga moda mc mpcforum.Oni mogą więcej niż zwykły moderator.

Boże kurwa widzisz i nie grzmisz.Nie wiem na chuj tego bencwała trzymasz.Jeśli po to żeby ci pomagał w sprawach technicznych to jest 50 lepszych i bardziej kompetentnych osób od tego typa.

pzdr;0

Opublikowano

Na PW mu mogłeś napisać ;f Tak jak to ktoś kiedyś pisał, że najlepiej jak by miał rangę Technik i nie miał praw moderacyjnych ;f

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Cheatek, ogarnij się do cholery.

Nie jesteś kimś, aby takie sprawy z Tobą omawiać.

Matko święta, dajcie ludziom żyć. Hipokryci się znaleźli, najpierw marudzą, że jak forum upadnie to będzie źle, a teraz jak stoi nadal to też źle.

Sorry, ale brak mi słów na twe zajebiste myślenie.

1334497071-U17330.png

Opublikowano
Cheatek, ogarnij się do cholery.

Matko święta, dajcie ludziom żyć. Hipokryci się znaleźli, najpierw marudzą, że jak forum upadnie to będzie źle, a teraz jak stoi nadal to też źle.

Sorry, ale brak mi słów na twe zajebiste myślenie.

Ja do administracji nic nie mam prócz tego typa.Nosz do kurwy nędzy czy admini nie widzą co on robi?

Jedyni w administracji co mają coś do gadania do geoning i kokosz i kurwa dobrze o tym wiesz.
Opublikowano

Ja do administracji nic nie mam prócz tego typa.Nosz do kurwy nędzy czy admini nie widzą co on robi?

Jedyni w administracji co mają coś do gadania do geoning i kokosz i kurwa dobrze o tym wiesz.

Dobrze o tym wiem, że Geo nic nie ma do mówienia, gdyby tak było to logiczne, że część osób już dawno bana by miało.

Głos mają Administracja, a nie ty i również nie wiesz czy coś on robi czy też nie. Patrzycie tylko na logi, a logi to tylko część roboty globala, ale Wy wpajacie sobie własne regulaminy i zasady. Żadna nowość.

Innymi słowem, reasumując twe myślenie = b3ka.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Zawsze najwięcej mało do powiedzenia, którzy wiedzą najmniej. Wystarczy zagadać np. do mnie na pw i postaram się wyjaśnić zaistniałą sytuację, ale nie trzeba krzyczeć ile się da. W ten sposób to ludzie jeszcze bardziej będą olewać tą osobę.

1334497071-U17330.png

Opublikowano
Dobrze o tym wiem, że Geo nic nie ma do mówienia, gdyby tak było to logiczne, że część osób już dawno bana by miało.

Głos mają Administracja, a nie ty i również nie wiesz czy coś on robi czy też nie. Patrzycie tylko na logi, a logi to tylko część roboty globala, ale Wy wpajacie sobie własne regulaminy i zasady. Żadna nowość.

Innymi słowem, reasumując twe myślenie = b3ka.

Omg ty dalej swoje.Chodzi o to żeby ten typek nie odpierdalał dziwnych akcji typu zmienianie nickow, tworzenie zjebanych rang nie wiadomo po co, bany za nic(mało razy dostałem takiego?) itd.

Zamknijcie ten temat, niech kokosz przeczyta może coś dotrze i pogada z nim

Opublikowano

Omg ty dalej swoje.Chodzi o to żeby ten typek nie odpierdalał dziwnych akcji typu zmienianie nickow, tworzenie zjebanych rang nie wiadomo po co, bany za nic(mało razy dostałem takiego?) itd.

Zamknijcie ten temat, niech kokosz przeczyta może coś dotrze i pogada z nim

Cóż mogę to samo powiedzieć o Tobie - a Ty dalej swoje. Każdy ma swoje wpadki, jednakże musisz krzyczeć? Nie, wystarczy, że napiszesz do kogoś w tej sprawie i będzie sprawa poruszana. Ale Ty nie jesteś w stanie tego zrobić, bo myszka się od tego popsuje.

Bany, jeśli on - Geoning je dawał, to w sumie i teraz bym Ci z chęcią dał bana, gdybym tylko mógł. Do Ciebie powinno dotrzeć, że powinieneś rozmawiać z ludźmi normalnie, a nie drzeć mordę. Tego się od Ciebie oczekuje.

Kokosz wie co robi, a ty sobie dalej krytykuj, ale gówno i tak zrobisz.

PS.: Ty "odpierdzielałeś" o wiele gorsze rzeczy.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Popieram zdanie Cheatka. Po ch*ja mu Global ,jeśli każdy wie ,że on ma ACP?! Dajcie mu technika z ACP bez moderacji i będzie gitara -_-

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano
PS.: Ty "odpierdzielałeś" o wiele gorsze rzeczy.
Ciekawe jakie.Jak byłem modem nawet 1 skargi na mnie nie było(1 bezpodstawna:*)
Cóż mogę to samo powiedzieć o Tobie - a Ty dalej swoje. Każdy ma swoje wpadki, jednakże musisz krzyczeć? Nie, wystarczy, że napiszesz do kogoś w tej sprawie i będzie sprawa poruszana. Ale Ty nie jesteś w stanie tego zrobić, bo myszka się od tego popsuje.

Bany, jeśli on - Geoning je dawał, to w sumie i teraz bym Ci z chęcią dał bana, gdybym tylko mógł. Do Ciebie powinno dotrzeć, że powinieneś rozmawiać z ludźmi normalnie, a nie drzeć mordę. Tego się od Ciebie oczekuje.

Pisałem do kokosza może z tysiąc razy i nawet PW nie przeczytał, mówiłem o tym M@ńkowi, Makinowi i co?gówno.Dlatego teraz piszę na forum ogólnym.

Ja widze że ty myślisz że ja znowu odpierdalam pogadanki aka Daronian.Nie.Ja chce mu zwrócić uwagę, żeby takie akcje na przyszłość nie powstawały

Opublikowano

Sprite, a widziałeś na mpc range technik?

niech sobie zrobi. przecież on wszystko umie robić.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ciekawe jakie.Jak byłem modem nawet 1 skargi na mnie nie było(1 bezpodstawna:*)

Pisałem do kokosza może z tysiąc razy i nawet PW nie przeczytał, mówiłem o tym M@ńkowi, Makinowi i co?gówno.Dlatego teraz piszę na forum ogólnym.

Ja widze że ty myślisz że ja znowu odpierdalam pogadanki aka Daronian.Nie.Ja chce mu zwrócić uwagę, żeby takie akcje na przyszłość nie powstawały

I co Ci da ten temat? Tylko to, że się poczujesz kimś "lepszym"? Skoro "teoretycznie" chcesz zwrócić uwagę to raczej się powinno pisać w normalnym tonie i normalne słowa. Cóż, trudno nie potrafisz tego, to tak czy siak Twoja "skarga" zostanie odrzucona za brak PRZYZWOITEGO ZACHOWANIA.

Nie umiesz pogadać na pw? Uwierz, wystarczy, że na gg napiszę o czymś i od razu sytuację mam wyjaśnioną.

1334497071-U17330.png

Opublikowano
I co Ci da ten temat? Tylko to, że się poczujesz kimś "lepszym"? Skoro "teoretycznie" chcesz zwrócić uwagę to raczej się powinno pisać w normalnym tonie i normalne słowa. Cóż, trudno nie potrafisz tego, to tak czy siak Twoja "skarga" zostanie odrzucona za brak PRZYZWOITEGO ZACHOWANIA.

Nie umiesz pogadać na pw? Uwierz, wystarczy, że na gg napiszę o czymś i od razu sytuację mam wyjaśnioną.

Teraz już na siłe negujesz co mówie;)

Wypierdalaj;)

Opublikowano
50 lepszych i bardziej kompetentnych osób od tego typa.

No znajdzie się więcej...

Tyle że na PW z GMami jakoś da radę normalnie się pogadać.

Ale jak potrzeba pomocy, nie ma kto pomóc.

Dla tego się nie dziwie czemu nie napisałeś na PW mu bo by Cb pewnie olał.

Dla tego lepiej jest tutaj pisać, bo i tak bd czytał i tak..

Powinni mym zdaniem chociaż powymieniać kilka osób z Gmów.

(W między-czasie)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
No znajdzie się więcej...

Tyle że na PW z GMami jakoś da radę normalnie się pogadać.

Ale jak potrzeba pomocy, nie ma kto pomóc.

Dla tego się nie dziwie czemu nie napisałeś na PW mu bo by Cb pewnie olał.

Dla tego lepiej jest tutaj pisać, bo i tak bd czytał i tak..

Powinni mym zdaniem chociaż powymieniać kilka osób z Gmów.

(W między-czasie)

Mówiłem to do M@ńka i Makina.Wieć mi nie mówicie że nie próbowałem

Opublikowano
Mówiłem to do M@ńka i Makina.Wieć mi nie mówicie że nie próbowałem

H3h3 to ja podobnie, raz pisałem xD

Ale na darmo...

Poprostu nie widzą co się dzieje na forum

A moje słowa to potwierdzają "Dano dziecią władze" a teraz patrzcie co się dzieje.

Powinni być kompetentne do tego osoby, powiedzmy chociaż kryteria wieku aby spełniały (te 18 lat) ..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Teraz już na siłe negujesz co mówie;)

Wypierdalaj;)

Widać jak z Ciebie dzieciaczek.

Sam sobie zaprzeczasz, jakoś nie mam problemu z komunikowaniem sie z Globalami i Administracją.(mimo, że rangi nie mam)

A mówić do starszych osób: "Wypierdalaj" to znaczy, że swoim rodzicom również pewnie nie okazujesz szacunku.

Innnymi słowem mówiąc, kozaczysz się w necie, ale coś Ci nie idzie.

Dobrze, że nie masz już rangi, bo w sumie po co się użerać z takim dzieciaczkiem.

1334497071-U17330.png

Opublikowano
Sam sobie zaprzeczasz, jakoś nie mam problemu z komunikowaniem sie z Globalami i Administracją.(mimo, że rangi nie mam)

No wiesz...ejsik Ty masz exglobalka, a my nic więc...

Oni mają nas w dupie ;/

btw.Ejsik hejt_mode_on hmm.. ??

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Widać jak z Ciebie dzieciaczek.

A mówić do starszych osób: "Wypierdalaj" to znaczy, że swoim rodzicom również pewnie nie okazujesz szacunku.

Innnymi słowem mówiąc, kozaczysz się w necie, ale coś Ci nie idzie.

Dobrze, że nie masz już rangi, bo w sumie po co się użerać z takim dzieciaczkiem.

Spierdalaj x2.

Ja też nie mam problemu ale co z tego jak nic z tym nie robią?

Od moich rodziców się odwal a dla mnie jesteś mały jak dziura w fiucie komara.Tłumacze jak ostatniemu kretynowi że chodzi o to by Geoning był bezstronny i sprawiedliwy a ty negujesz wszystko na siłe jakbym Ci nie wiem co robił oO.

Gdzie widzisz kozaczenie?To że powiedziałem swoje zdanie i staram się robic coś żeby na forum było więcej sprawiedliwości?

Gdybyś mnie znał to byś wiedział że ja tak piszę zawsze, nie pod wpływem emocji.

Nie wypowiadaj się na temat osób których nie znasz, a to że jesteś odemnie starszy o rok, dwa a nawet dziesięć nie oznacza że mam Ci składać jakieś hołdy chociaż nic do Ciebie nie mam.Do dziś.

Opublikowano

Jestem za usunięciem Geoninga.

Robi co chce i myśli że jak ma dostęp do dedyka to jest Bogiem

Ty sobie możesz być za usunięciem ;-)

Większość z was płacze bo Geo nic nie robi. A cofnijmy się wstecz i patrzmy teraz.

Geo jest na zwolnieniu, więc ma prawo nic nie robić, następnie kiedyś śmialiście się z niego, większość wklejała

głupie zdjęcia które obrażały jego osobę prywatną. Widzisz i nie grzmisz.

Wiecie, że za rozpowszechnianie zdjęć dostalibyście grzywnę.. To jest dopiero beka xD

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...