Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Założyć Facebook'a ?

Ozesek

Założyć Facebook'a ?  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za?o?y? Facebook'a ?

• Tak
      22
    • Nie
      50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh, w dzisiejszych czasach kazdy prawie ma fb. Więc tez załuz

Popieram kolegę, po co mieć własne zdanie jak można iść za tłumem :D

Załóż i sprawdź, czy podoba Ci się takie spędzanie wolnego czasu przy komputerze. Ja tak zrobiłem z nk, usunąłem i podziękuje wszystkim portalom społecznościowym ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

niee Facebook to zuo ... ;d do tego udostępnia twoje dane osobiste jak byś miał z kimś spora to cie znajdzie xD ..

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Facebook to super opcja.

Jeżeli wasi znajomi spamują Wam nakietami i innym gównem to szczerze współczuje znajomych. Wstydzicie się powiedzieć im prosto w twarz, że są idiotami wypełniając te quizy, denerwując Was i resztę swoich znajomych? Zawsze można usunąć ich z listy albo o zgrozo istnieje jeszcze opcja zablokowania wyświetlań niechcianej aplikacji.

Kontakt z ludźmi, zdjęcia z imprez albo plany jakis eventów, wszystko to w 90% znajduje się właśnie na face. Moja stara ekipa nie używa juz gadu i jeżeli chec ich jakoś złapać to albo dzwonie, albo używam komunikatora tego portalu.

Fakt, niestety to też jeden ze współczesnych nałogów. Jeżeli równocześnie z facebookiem zaczniesz używać szarych komórek, to możesz spać spokojnie i cieszyć się udziałem w fajnym portalu społecznościowym. 5

f.png

Opublikowano

Facebook swietna sprawa , szybki kontakt ze znajomymi noi wole komunikator na fejsie niz siedziec na gadu czy co kolwiek bo takich nie uzywam. Facebook naprawde sie w zyciu przydaje ... A to ze sie go ma nie znaczy ze musicie siedzic caly czas na nim miec 2 k znajomych i trolowac. To juz wy wybieracie znajomych i to co wy robicie.

Na fejsie teraz masz wszystkie imprezy , szybki kontakt z ludzmi ktorych nie znasz zabardzo zeby miec ich numer czy cos ale potrzebujesz sie dowiedziec cos waznego jak jestes np. na studiach / w szkole / pracy . Zbieraja sie tez swietne pamiatki fotek z zycia ;d

@ O kurcze a widze ze Fifolski tak ladnie opisal przedemna ... A ja tu wypociny :DD

@Down no zalezy ile ma sie lat . Ale powiedz mi co ma nauczyciel do twojego zycia prywatnego i tego co robisz poza szkola ?

wakow9.png
Opublikowano

Oplaca sie, bynajmniej by miec jakiś staly kontakt ze znajomymi, ale poziom tego "facebooka" jest że tak powiem gorszy niż na poziomie podstawówki, bo oni chociaż umieją usiedzieć w lawce, ci muszą nawalać w klawiature bezmyślnymi komentarzami do każdego zdjęcia po 100 x x 100 .

Opublikowano

niee Facebook to zuo ... ;d do tego udostępnia twoje dane osobiste jak byś miał z kimś spora to cie znajdzie xD ..

Masz opcje ukrycie wszystkich danych w profilu :) Wiec nie wiem jak ktos mogl by znalezc kogos. Ja mam np. tak ze jezeli nie masz mnie w znajomych to nic nie zobaczysz wiec pierdolnales jak papiez pasem dla chlopca ktorego gwalcil.

Opublikowano

Facebook szpieguje! Mam tam konto, ale żadnych ważnych danych, ani nic w tym stylu nie podaję, bo wiem, że odpowiednie osoby to widzą.

Podobno dzięki mailom i facebookowi udało się wtedy zlokalizować Bin Ladena. (serio)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Podobno dzięki mailom i facebookowi udało się wtedy zlokalizować Bin Ladena. (serio)

To jak w końcu??

Załóż , ja mam i nie żałuje jakoś tego.

Ciągły przepływ informacji , ciekawe zdjęcia , nawet gry ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja Fejsa nie mam, mialem przez tydzien ale wykasowalem bo tego wogole nie uzywam. Kazdy sie na mnie patrzy jak na jakiegos 'innego' gdy mowie ze nie mam FejsBuka :P Ale takie cos tak czy siak nie jest dla mnie, jak zaloze konto to na nie nie bede wchodzil, to po co takie konto ma istniec? Powiem szczerze ze ludzie ktorzy pisali Up maja racje, przez fejsa dowiesz sie ciekawych informacij.

Osobiscie nie popieram zakladania konta na Fejsbuku bo sa tacy ludzie co przy fejsie siedza nawet calymi dniami. Raczej bym zalozyl cos takiego dla kontaktu ze Znajomymi :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Oplaca sie, bynajmniej by miec jakiś staly kontakt ze znajomymi, ale poziom tego "facebooka" jest że tak powiem gorszy niż na poziomie podstawówki, bo oni chociaż umieją usiedzieć w lawce, ci muszą nawalać w klawiature bezmyślnymi komentarzami do każdego zdjęcia po 100 x x 100 .

Nie nasza wina ani fb że dobrałeś sobie akurat takich znajomych :D

Opublikowano

Załóż konto zostaniesz hardcorem i umieścisz swoje brzydkie zdjęcie tam....

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

ja mam fejsa bo wszyscy mają xD

a jak nie wiesz czy założyć to załóż i się przekonaj ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...