Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o Essentials!

naxiiking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze daj to w spoilery. Jestem na telefonie i palec mi zaraz odpadnie.

Co do tuta to taki sobie. Nazwa tematu zupełnie nie adekwatna do zawartości. WSZYSTKO to WSZYSTKO. Nie wyjaśniłeś jak używać plików midi, jak używać tabliczek w grze itp.itd.

Opublikowano

Witam,

Dziękuje za świetny poradnik na Temat Essentials Szukałem czegoś takiego od dawna ;) oczywiście leci like dlaczego by nie ;)?

SDAAODSJEDA+()*@sad+|)_(*&!^%@e _)d|+sd|ADISJDFA'];LKPS;FKAKJNJMDFSPANKLFKDOAPJFASD;FNAKSDPOJNADKSF/]\)idjskadjhf*FU092384210-(*(@#*_)@!(#_@!(#_!@_)(#@!)(djsjkahd*(@!#*)_e(_)@*hd()asdu(a)sdu@)!(#*)(@#!$*)(d_asd*(_)@!#_@!#_(@!_#_()_@!#()@_@!()#(@!)_dsaskjldja{dls:dasdgywedijsadidjwaudh

W tym ciągu liter znajdź znak /]\ :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Lol, sorki za to, że nie zajmowałem się tematem ale miałem bana, biorę się już za tematy głeeeboko pod ziemią, moi kochani <3

jebać psy

Opublikowano

Jaka jest komenda na tabliczce na naprawianie przedmiotów?

Niespodzianka

<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jak mogę ustawić afk? Tzn. gdy ktoś nie jest przez 3min on to go wywala komenda /afk powinna zapobiec ale jak ktoś ją wpisze to też po 3min go wywala jak mam to zmienić?

Opublikowano

@up wciśnij ctrl+f i wpisz auto-afk-kick: 120, 120 to czas w sekundach po ktorym gracz ma być wywalony, komenda afk nie moze zapobiec wywaleniu.

@2 up

Tabliczka:

1-szy wiersz: [Repair]

2-gi wiersz hand, armor lub all. Handnaprawia item z ręki, all naprawia wszystko a armor naprawia samą zbroje

jebać psy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

warto dodać że nie mozna ustawić waluty np Euro(ten znaczek) bo config sie zcrashuje ale poza tym to wszystko ladnie ,
essentials obsługuje tylko podstawowe znaki niestety oraz nie możecie dać np waluty "gold" bo bedzie samo "g"

Opublikowano

Jak zmienić, żeby nie pokazywało mi się przy wbijaniu. You no have new mail?

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kurde blacha, nie było mnie na mpc z dwa lata, essentials też sie pewnie zmieniło. xDD
Zaraz się zabiorę za robienie tego poradnika od nowa, bo widzę, że pomogło to bardzo dużej liczbie osób - niedługo poprawie ten poradnik, bo jest on niedokładny, dodam też inne dodatki Essentials, lub pluginy  z nim współpracujące :P

jebać psy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...