Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 sr i um

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PL sr i um da się w broniach 30lvl -owych i 75lvl-owych,

Jeżeli chodzi o Epiki , to już zależy od GA danego serwa.

A jak Ci chodzi o to czy to i to się da, to da , ale niestety dużych sr i um wtedy nie ma

Opublikowano

tylko w broni na 30 i 75 w reszcie broni nie da się

A na privie to może być w danym epiku zależy czy admin serwera tak sobie ustawi w bazie danych .

Jeżeli chodzi o dodanie w bonach 1-5 jest to niemożliwe.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tobie chyba chodziło, czy na raz można mieć śr i um. Tak - jest to możliwe, ale w niskich wtedy %, bo z tego co wiem, najwięcej można mieć ok 9% sr i ok 4% um jednocześnie. Przy większych % śr lub um, to drugie jest na minusie, czy to większym czy to mniejszym stopniu.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie wiem jak to do końca jest, ale szansa na to że będą ladne średnie jest mala, a szasa na um jeszcze mniejsza, kumulując to ze sobą daje nam bardzo male sznase.

Ja osobiscie jak i moi znajomi nie spotkali sie z duzym um i sr . Tak jak up napisala, albo to, albo to .

Opublikowano

Wbudowane są w tylko i wyłącznie w broniach 30 i 75 poziom, ew. dodane bony są na innych serwerach, występujące w innych broniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...