Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Dział - Seria Saints Row

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, elo.

Proponuje dodać nowy dział, którym będzie Saints Row.

Gra charakteryzuje się na GTA, taki klimat, ogólnie fabuła.

Na razie są 3 części, więc może i 4 będzie. :P

A więc, elo. ^_^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Grałem w 2 i 3, jestem na tak :). Gra bardzo fajna, miejscami fabularnie ułomna, ale zasługuje na swój dział na głownej. W razie niepowodzenia - inne fps albo sub. w GTA :)

Gość Mounthains
Opublikowano

mam takie samo zdanie co przedmówca. Na nie.

Opublikowano

Grałem ale jestem na nie bo?

Moim zdaniem GTA jest lepsze a dział GTA i tak jakoś specialnie nie jest oblegany.

GTA a Sain Row to są 2 inne gry.

To jest tak jak byś chciał porównać WarRocka do CS'a

niby to samo ale znacznie się różnią

A ,że dział GTA nie jest specjalnie oblegany to dlaczego twierdzisz ,że Sain Row nie będzie lepszy ?

Była już taka propozycja nawet ja zakładałem nie przeszła to dlaczego miała by teraz przejść ?

Ale jako, że grałem w saint row wiem ,że gra jest fajna i warto dla niej stworzyć dział.

Jest kilka problemów z tą grą ale ludzie nie mają gdzie pisać żeby jakiś błąd naprawić to piszą w pogaduszkach. lub w innych działach

dlatego przyda się tej grze specjalny dział

Gra jest bardzo popularna nie wiem dlaczego nie ma jej jeszcze na MPC ...

Jestem na TAK

Ps. Dobrze by było ,żeby autor zrobił ankietę.

Regmannn

Opublikowano

Ci co mówią, że GTA jest lepsze od Saint Row, to niech najpierw zagrają w Saint'a -.-

Ja jestem na TAK, bo:

Są do niego hacki (dla multi oraz single), są kody, tricki i gra się dużo lepiej niż w GTA... Ja właśnie robię na YT recenzję tej gry, bo jest dużo lepsza od GTA... GTA - Gówno Theft Auto...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Ci co mówią, że GTA jest lepsze od Saint Row, to niech najpierw zagrają w Saint'a -.-

Ja jestem na TAK, bo:

Są do niego hacki (dla multi oraz single), są kody, tricki i gra się dużo lepiej niż w GTA... Ja właśnie robię na YT recenzję tej gry, bo jest dużo lepsza od GTA... GTA - Gówno Theft Auto...

Na nie może i to nie jest GTA ale nie widze jakoś tej gry tu na mpc czy w ogóle są do niej jakieś cheaty?

Czytaj.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Hmmm no nie wiem czy ma to sens, bo raczej nie będzie to oblegany dział. No ale kto nie ryzykuje ten nie zyskuje.

Nie mam nic przeciwko, grałem we wszystkie części i są naprawdę ciekawe :)

Tak

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

18_18_logompc.png

A Saints na multiplayerze ssie bo sam mam 2 część tej gry i na multi nawet ciężko kogoś znajść do gry.

Wiemy że chcielibyście 1000 działów a większośc z was jest na TAK a nie odwiedzi nigdy tego działu

nadal jestem na nie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up

pewnie zagrałeś raz na serwerze z ''ostatniej półki'' i twierdzisz, że trudno znaleźć kogoś do gry

moje zdanie się nie zmieni jestem na tak (jak większość)

assasin jest na forum a od tygodnia (może więcej) niema żadnego posta w tym dziale to dlaczego by nie spróbować saint'a na próbę ?

Regmannn

Opublikowano

NIE... tak jak napisał ktoś wyżej. Jest dział GTA, w które gra więcej osób i nie ma tam prawie żadnych wątków.

x3 NIE, thanks.

Opublikowano

NIE... tak jak napisał ktoś wyżej. Jest dział GTA, w które gra więcej osób i nie ma tam prawie żadnych wątków.

x3 NIE, thanks.

W 3 gra dużo osób, wiem bo grałem. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Moim zdaniem GTA jest lepsze a dział GTA i tak jakoś specialnie nie jest oblegany.

Nie

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...