Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrystalCraft[FB][FreeBuild][Dedyk][Frakcje][Nowe IP!]

Soccer Krotix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ON!

Zapraszamy do gry!

generate_logo.png?name=CrystalCraft

Typ: FreeBuild

Adres IP: s28.mineserv.eu:11610

Status: 1-481922-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Do Teamu wiecznie dodawane i odejmowane są osoby więc aktualizacja na wielu forach bedzie juz niedostępna.

Jeżeli interesuje was lista całego teamu, już nie długo na naszej stronie internetowej pojawi się zakładka z listą ekipy.

pluginy.png

Dużo.

inne.png

Postaram się dosyć krótko streścić tematykę serwera.

Jest to serwer FreeBuild z dużą domieszką "ForFun". Co to oznacza?

Jest to banalnie proste. Poza tym, że zwykły gracz otrzymuje działkę 22x22 za free, zawsze może kupić większą, jest bardzo dużo atrakcji typu

np. MobArena (Plaga Zombie) /*Naprawdę cieszy się super popularnością gdyż została zrobiona na wzór Zniszczonego miasta.*/

Nie chcę wymieniać całej listy nowych i ciekawch, rzeczy ale od nie dawna uczę się programować w języku Java i nie bawem powinien się ukazać mój własny plugin na zabawę w "Chowanego".

Więcej informacji jest na forum i serwerze.

Krótki filmik zrobiony przez AsusPL

Opublikowano

Dobrze budujesz?

Zostań architektem i pomóż budować miasto!

Na to stanowisko biorę tylko 3 osoby!

Wymagania :

- Przynajmniej 3 prace (screeny),

- Komunikator głosowy TeamSpeak3,

- Trzeba mieć olej w głowie.

Wzór :

Imię :

Nick :

Masz ts3? :

Dlaczego ty? :

Coś o sobie :

3 Prace (screeny) :

Opublikowano

serwer do bani nie radze grac na tym serwerze biora czyjes pomysly i wykorzystuja je dla siebie.

jesli nie chcecie byc na serwerze grze jest oszukwanie nie wchodzie na ten serwer

ItsTime95 (Architekt) byl ale sciagnieto go za to ze mial zly dzien zrobil na serwerze parkoura i labirynt robil dawal pomysly i nie tylko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Drogi użytkowniku marekVi.

Jeżeli chcesz aby twoja wypowiedz była brana pod uwagę weź słownik do ręki i napisz coś po polsku. Poza tym twoje zachowanie naprowadza nas o refleksję (zmusza do myślenia), że nie jesteś pierwszą osobą, która zostaje wyrzucona z posady architekta i próbujesz wyładować swoją złość pisząc komentarz wnoszący jedynie tyle, że nie masz żadnych zasobów kulturowych oraz moralnych. Przemyśl to co napisałem i zastanów się o czy warto tak się upubliczniać. Dostałeś nawet trzy szansę, które oczywiście musiałeś zmarnować. Przykro mi widząc ten post ale nie mam kontroli o anonimowości użytkowników. Życzę Ci dobrej gry.

Opublikowano

Ten serwer to jest na prawdę coś, widać że porządni ludzie go stworzyli. Polecam w 100% i od razu napiszę, że jest masa świetnych eventów. Zostaje na dłużej.

ZAPRASZAM

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...