Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Wh,NoRecoil itp...

prazek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziala jak nalezy thx wielkie +leci :]

szukalem tyle czasu a tu jest :]

aha i jeszcze jedno mam win 7 64 bit i raz celuje na norecoilu to brak rozrzutu a raz celuje i jest ;/ wh dobrze dziala

Opublikowano

ej chlopaki pomozcie mi. klikam ctr+F1 F2 F3 F4 tylko ze F4 nie chce mi dzialac. Pomoze ktos?? jak mozecie to napiszcie mi na privie

Opublikowano

dobrze juz odpowiadam na wasze pytania cheat bedzie dlugo niewykrywalny poniewaz niedawno powstal :]

@Czorniutki po pierwsze nie bylo to jest niedawno powstaly wspomagacz :]

Opublikowano

dobrze juz odpowiadam na wasze pytania cheat bedzie dlugo niewykrywalny poniewaz niedawno powstal :]

Pierdolenie o szopenie :E

Cheat w każdej chwili może stać się wykrywalny, gdy tylko GGC albo PB zrobi update :F

OndteAw.png
Opublikowano

Poproszę o źródło cheata.

Po wstawieniu hacka, tutoriala, informacji czy newsa- musi być podane źródło.

@down

Tu są podane trzy, a w tym temacie jest jeden. Popraw linki j i edytuj pierwszy post. Dziękuję.

Opublikowano

mi raz zadziałał, w pliku tym pierwszym co trzeba uruchomić , otwiera się KEYLOGGER , druga rzecz zadziałał mi tylko no recoil ale po wciśnięciu CTRL - F2 a nie tak jak napisane F5- F6 , program wygląda jak trainer do singla

Opublikowano

dokładnie było podawane, ta sama wersja nawet ale bez keyloggera , w dodatku wiesza gre albo zacina strasznie, fakt, ze no recoil działa ale inne opcje już nie i tak jak mówiłem aktywuje je sie CTRL+ F1 , F2 F3 F4 a nie F5 F6

Opublikowano

a wiec tak cheat brany prawdopodobnie z tego samego forum keyloggera zadnego nie ma cheat jest nowy lub poprostu nowsza wersja tamtego @up 2x

Opublikowano

Wersja nie jest nowsza bo tak jak w ww temacie nie działa opcja ctrl+F4

BF_WH.exe uruchamia mi się w PSpadzie ( lub w notatniku albo innych zależnie od domyślnego programu tego typu ) a do tego wyskakuje okienko że mam keylogera już 6 dni itd

a oto screen na dowód wątpię żeby zdarzyło się to tylko u nas 2-ch

whbf3.png

1334584222-U472488.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...