Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Reje Na New Priv Longjushidai

patek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja exp sprawdzialem i jest on taki jak na wiekszosci privow (22 pkt do 31 lvla) , z psow po 60 k dropi ale trzeba z proxa grac.

DO boy4538,serwer dziala ze spolszczeniem od 60mt2.

Opublikowano

da ktos konto plz nie chce mi sie robic na tych chinskich emailach konta... nie raportowac!

Opublikowano

A tak w ogóle to ktoś teraz gra?Dla tych co nie wiedzą to jeszcze raz mowie ze exp normalny jest tzn. taki jak na reszcie serwer gdzie do 31 lvl na jeden level jest potrzebne 22 pkt exp ,a z dzikich psow dropi po 50k.

Opublikowano

zrobisz mi tam konto plz bo ja nie mam konta na tych emailach ...

Opublikowano

Robcie konta na ten email i na to qq, do mnie przyjda tylko meile z waszymi ID BEZ HASEL i link aktywacyjny , jutro aktywuje all konta . email : [email protected] a qq to 860646753 .I mi tu nie spamujcie ze dostaje maile z waszymi haslami bo tak nie jest , jak nie wierzycie to sie zapytajcie innych osob ktore same maja email i robily konta.

Opublikowano

Rademenes 95 tak jak mowisz tylko z tym ze na 60mt2 trzeba byloaktywowac konto chyba 10 min po wyslaniu linku z aktywacja:) ale tutaj nic pewnego^^

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...