Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]KW-3 jakie działo

UltraMegaOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno 122mm, ale warto oba odblokować, ponieważ później na IS'ie będziesz musiał męczyć stockowe działo aby dojść do wieżyczki i założyć 122mm ;]

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

Po raz 46843676 na początku 107, później 122. 100 odblokuj ale na KW-3 jest nieprzydatna. Jeśli 122 ci nie leży graj 107.

Opublikowano

A ja ci na poczatek Isa polecam te 100mm - penetracja jest identyczna co do mm, a mniejszy dmg nadrabia szybkostrzelnością

Opublikowano

Japierdziele ale tu nooby się wypowiadają na huj takie temat piszesz jak ci Crips pisze że 122 albo 100 to tak jest nie słuchaj tych noobów bo oni tylko mogą cmoknąć mnie w moją dupkę IS-4 a jak będziesz się słuchał to tez może będziesz miał kiedyś (122 mm)

Opublikowano

Japierdziele ale tu nooby się wypowiadają na huj takie temat piszesz jak ci Crips pisze że 122 albo 100 to tak jest nie słuchaj tych noobów bo oni tylko mogą cmoknąć mnie w moją dupkę IS-4 a jak będziesz się słuchał to tez może będziesz miał kiedyś (122 mm)

1)Crisp

2)Mówię o odblokowaniu 100tki i używaniu 122 i 107.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...