Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vip] Updated 13/9/09

Zeker132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w opisie co tu mowic lepiej pokazac(moj ss):dlampcforum.gif

moge dac ie tylko chcecie az nie bedziecie mieli czasu je obejzec

Download: hxxp://www.megaupload.com/?d=BF3MN033 lub hxxp://odsiebie.com/pokaz/5484265---98a1.html (zamiast xx wpisac w linku tt na poczatku)

Haslo do pliku: mpcforum

Skan 1/41 (1 poniewaz wprowadzilem haslo do pliku winrar)

Plik - waga : injector - 37.0kb , plik .dll - 773,0kb , notatnik o nazwie "Skopiowany dla MPCFORUM" - 26kb=789kb - plik w winrar po wypakwaniu - 836kb

Jak uruchomic:

1)Zmien nazwe injectora i pliku .dll UWAGA!! dla noobow przy pliku .dll jak wprowadzicie nazwe pod koniec dopisac .dll

2)Po zmienieniu nazwy wlaczcie hack przez injectora

3)Wlaczcie warrocka

4)2 razy x ok w patcherze

5)Wlaczacie opcje wedlug waszego upodobania (prawa strzalka wlacz funkcje/otworz zakladke,lewa strzalka wylacz funkcje/zamknij zakladke,gora/dol przesuwacie "wybieranie")

6) logujcie sie i szpanujcie hakami

Za kazdy najmniejszy spam reportuje jak tylko przeczytam post w calosci

@wymaga : net framework 3,5 , ja potrzebowalem tez service packa 3 czy 2 (kompletnie nie wiem dlaczego)

Nie pisac rzeczy typu "Ale pacan to Kejlodzer" bo pykalem na nim od rana zero bledow bugow

Nie pisac tez rzeczy typu " hack detected close topic" puki jednej osobie choc dziala bo to zalezy od kaputera i neta

Mozna kopiowac to wszstko co dalem oprocz skana i linkow jak chcecie dac na inna strone to sciagnijcie i wzoccie jeszcze raz pod inna nazwa ;]

Pomoglem ?? daj 5

@edit NIE CHEATOWAC NA POLAND!!! bo juz 3 kolesi z tym hakiem biegali jak bylem u qumpla

Aha i wy takie ciemnoty jestescie ze nie umiecie zamiat hxxp wstawic http?

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

a ja mam taki problem wlaczam hack i jest menu i dzialaja opcie opk itd tylko po ekranie lataja mi jakies paski i jest zje**** grafika

mial ktos taki problem prosze o pomoc

1160103682.png 34747311.png
Opublikowano

Haczek mi elegancko chodzi lecz kilka opcji niestety nie działa za starania lecą gwiazdki ;)

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano
pomozecie mi czy nie?mam tak ze jak wlancze hacka i warrocka hs sie zaladuje i mi sie wr nie wlancza o,O pomozcie dam 5

masz zainstalowany ten program:net framework 3,5 ?

@TOPIC zaraz dam Edita jak sprawdzę czy jest ok :)

@EDIT popraw download..

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano

Tiharix a kliknełeś 2x OK w WR i poczekałeś aż hs się wczyta do końca (aż zniknie okienko) i wtedy włączyłeś injectora?

@Topic ponawiam pytanie ;P

s-a-m.jpg
Opublikowano

Gram 50 min i nic się nie dzieje ładnie działa...

- Zawsze stawiam świeży Download

- Moje Ratio w wr to: 1.09

- Pomogłem daj 5*

- Nie dyskutuje z głupcem.

- a szczególnie z M@niek

Opublikowano

#up dokładnie jak napisałeś ale jak za dużo funkcji włączysz to hack detected ;p

@topic ponawiam pytanie ;D (patrz: wszystkie moje tu posty)

s-a-m.jpg
Opublikowano
a ja mam taki problem wlaczam hack i jest menu i dzialaja opcie opk itd tylko po ekranie lataja mi jakies paski i jest zje**** grafika

mial ktos taki problem prosze o pomoc

Mam to samo ... nie mozesz wlaczac opcji podczas gry :P musisz przed gra se poustawiac takie opcje jakich bedziesz uzywał :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...