Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka najlepsza byłaby broń dla mentala 75lv?

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo.

Mam problem, bo mam mentala 75LVL na PL'u (Elares), nie wiem w co zainwestować (jaka broń) do EXPA.

Myślałem nad trutą, bo ma przecież śr itd.

Do wydania mam 120kk, (KD chodzi tam po 50kk), macie jakieś propozycje w co zainwestować? :D

­

Opublikowano

Wedlug mnie Miecz Zalu do Mentala poniewaz do mentala zawsze musza byc dlugie bronie...

Choc truta tez nie jest zla..

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Wedlug mnie Miecz Zalu do Mentala poniewaz do mentala zawsze musza byc dlugie bronie...

Choc truta tez nie jest zla..

Czemu niby zawsze?

Z buta chcesz w atla z 2 ręką popierdzielać ?

@top

Polecam także truciaka, do metków to zal, ew. jakiś pro rib sr 45+ z kd.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Należy pamiętać, że miecz żalu ma większy dmg tylko od +0 do +8, na +9 truta ma większy ;]

Więc kupuj trute czy to exp, metki.

Jest też alternatywne rozwiązanie dla mentala opłacalne, expić w trytonie +7+8+9,

Może jest drogi, ale w niektórych sytuacjach będzie lepszy do expa w grocie.

Mental bije ze skilli a więc truta ze średnimi ten dmg skilli zmniejsza.

Ja osobiście polecam trute, ale gdy wbijesz 3-5P to polecam spróbować trytona.

Nie raz jak jade na mój spot to podrodze spotykam mentali w trytonach.

Opublikowano

Dziękuję za tyle odpowiedzi, skombinuję jakąś trute z dużymi średnimi, resztę polecę bodziami bo mam ich w eq troche ;d

@DOWN

120kk ?? Za to to kupisz max trutke +4 śr 20. Polecam zrobić dropka 35 i metki m2. Sam nie wierzyłem na zarobku ale teraz zmieniłem zdanie. W dzień zarobisz nawet 2 x tyle co masz.

Na elaresie truciaki tanio chodzą, +2 śr 15% za 8kk ;F

­

Opublikowano

120kk ?? Za to to kupisz max trutke +4 śr 20. Polecam zrobić dropka 35 i metki m2. Sam nie wierzyłem na zarobku ale teraz zmieniłem zdanie. W dzień zarobisz nawet 2 x tyle co masz.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...