Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PORT MAP czerwone porty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że masz złego port mapa.

Ściągnij innego i wtedy spróbuj.

Albo jeśli masz router to odblokuj te porty na routerze.

Opublikowano

Możliwe, że masz złego port mapa.

Ściągnij innego i wtedy spróbuj.

Albo jeśli masz router to odblokuj te porty na routerze.

Port map nie jest zly kolego.. :rolleyes: Tylko musisz miec jaakis program wlaczony ktory blokuje ci porty.. A ten port 80 on nie musi sie swiecic na zielono bo jest malo ważny :P

57n6.png

Opublikowano

Port 80 świeci się na czerwono możliwe z tego powodu że masz wlączonego Skype, a wszelkie rozmowy prowadzone przez Skype są przez Port 80

Opublikowano

nie tylko skype ale xampp też jest przez port 80 ale nie szkodzi też tak mam i all działa

923355450.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Eee wy nade mną ! Co wy piszecie nie wiecie jak to odblokować ? Mhm ..

Port 80 - wchodzi w menedżer zadań --> (Ctrl + Alt + Delete) --> Usługi. I szukasz usługi Apache 2.2 i port 80 odblokowany

Port 3306 - także w usługach szukasz usługi mysql .. i port 3306 odblokowany ..

Takich prostych rzeczy nie potraficie ?

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Opublikowano

Miałem ten sam problem. powodem był xampp a w nim apache i mysql które blokowały porty. Wyłączyłem xampa i po kłopocie :D

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Ja miałem to samo ale port 80 był blokowany ku mojemu zdziwieniu przez Google Chrom,

a samo rozwiązanie zabrało mi 2 dni, jak nic nie pomaga najlepiej poszukać na google,

ale w języku angielskim lub niemieckim.

• 7 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

THX ANTYVIRUS + LECI a wiesz moze czemu jak sie loguje juz na postac nie? to potem mi sie zacina na tym czymś jak bym sie teleportował np. do miasta?????? PROSZE O POMOC ( zacina sie na samym koncu )

Opublikowano

Podaj syser z klienta, w momencie gdy Ci się zatnie, tylko błagam nie dawaj w spoiler , daj na stronę albo w code

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Eee wy nade mną ! Co wy piszecie nie wiecie jak to odblokować ? Mhm ..

Port 80 - wchodzi w menedżer zadań --> (Ctrl + Alt + Delete) --> Usługi. I szukasz usługi Apache 2.2 i port 80 odblokowany

Port 3306 - także w usługach szukasz usługi mysql .. i port 3306 odblokowany ..

Takich prostych rzeczy nie potraficie ?

niemam tam apache

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...