Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

server

spox1k13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem gram juz dlugo w mine craft ale nie wiem jak grac z kims na server jak znajdowalem to nie moglem grac nie wiem potrzebuje orginalna wersje gry ? kupiona czy jak ? prosze o pomoc bo bym sobie chcial pograc w grupie z gory dzieki :>

Opublikowano

Załóż serwer z plikami i zmień opcje aby grało się no-premium.

Kolega niech dołączy do Hamachi, i możecie śmiało grać ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Załóż serwer z plikami i zmień opcje aby grało się no-premium.

Kolega niech dołączy do Hamachi, i możecie śmiało grać ;)

nom ale kurde wlasnie nie moge tego zrobic masz skeypa bys mi jakos konkretniej pomogl ?

no wlasnie tego jakos nie umiem zrobic ;/ masz skeypa ale ventriillo to bys mi jakos lepiej wytlumaczyl i pomogl ?

Opublikowano

Ale w czym problem?

Zakładanie serwera jest proste. Jeżeli Ci pomogę, to dalej sam nic nie ogarniesz. Najlepiej dążyć samemu do wszystkiego.

OndteAw.png

Opublikowano

Ale w czym problem?

Zakładanie serwera jest proste. Jeżeli Ci pomogę, to dalej sam nic nie ogarniesz. Najlepiej dążyć samemu do wszystkiego.

i tu sie mylisz jak mi pokazesz tio juz bd miec jakos wizje na to wiec to zapmietam :D weno badz spoko:D
Opublikowano

Wszystkie informacje z poradnikiem są na youtube. Filmu Ci nie podam bo wszedł nowy regulamin z zakazem dodawania w statusach, ale

ja też traktuję to w tematach.

Wejdź na youtube i wpisz, zakładanie serwera minecraft hamachi.

Niezła wizja, polecam.

OndteAw.png

Opublikowano

Wszystkie informacje z poradnikiem są na youtube. Filmu Ci nie podam bo wszedł nowy regulamin z zakazem dodawania w statusach, ale

ja też traktuję to w tematach.

Wejdź na youtube i wpisz, zakładanie serwera minecraft hamachi.

Niezła wizja, polecam.

a ty mas zserver ? to wez mnie do sb na server to bedzie po sprawie :D
Opublikowano

Nie mam i nie będę robił serwerów. Aktualnie nie gram w minecrafta. Kiedyś może powrócę, ale raczej tylko wtedy

gdy będę grał z kimś. Granie samemu to stara czasu, większa frajda we dwoje.

Jak mówiłem, wejdź na youtube, wpisz i załóż serwer, to proste!.

Powodzenia ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Nie mam i nie będę robił serwerów. Aktualnie nie gram w minecrafta. Kiedyś może powrócę, ale raczej tylko wtedy

gdy będę grał z kimś. Granie samemu to stara czasu, większa frajda we dwoje.

Jak mówiłem, wejdź na youtube, wpisz i załóż serwer, to proste!.

Powodzenia ;)

zrobilem to wszystko i nie moge wejsc pisze "logowanie nie powiodlo sie user not premium:( i jak chccesz to moge z tb zagrac :D
Opublikowano

Zmień ustawienia w permissions. Na pewno źle to zrobiłeś. Ja nie gram, mówiłem, nie mam weny. Na mpc forum siedzę bo czas mi na to pozwala.

OndteAw.png

Opublikowano

Zmień ustawienia w permissions. Na pewno źle to zrobiłeś. Ja nie gram, mówiłem, nie mam weny. Na mpc forum siedzę bo czas mi na to pozwala.

permissions to jest to gfdzie zaznaczam true folse ? to mam tam wszysatko dobrze ze premium false :/

permissions to jest to gfdzie zaznaczam true folse ? to mam tam wszysatko dobrze ze premium false :/

i gram na minecraft1.5 beta moze to cos zmienia ?

Opublikowano

i gram na minecraft1.5 beta moze to cos zmienia ?

ok mam dziekii wielkie za pomoc :D jak ktos chce zagrac +15lat to pisac gg 33397558

Weteran
Opublikowano

Żeby zagrać, na serwerze multi player jak nie posiadasz premium administrator serwera musi wyłączyć możliwość taką aby na serwer mogli wchodzić tylko użytkownicy którzy posiadają premium.

Zerknij:

http://www.mpcforum.pl/topic/355933-tut-jak-zrobic-wlasny-serwer-minecraft-hamachi/

1339226679-U337649.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...