Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria Czy Minecraft Czy Metin2?

StuSto

Wybierz Grę  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Terraria Czy Minecraft Czy Metin?

• Terraria
      6
    • Minecraft
      36
    • Metin2
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten kto gra w metina powie ze metin ten kto gra w mc powie ze mc graj w to co ci sie podoba jezuu ale problemy macie zaraz beda tematy "Co kupic? szare mydlo czy moze inne?"

Opublikowano

Zależy co kto lubi. Ja nie lubie gier 2d więc terrari nie tykam. A minecraft i metin mają podobne oceny bo wielu metinowców przeszło na minecrafta.

Opublikowano

ahh i teraz mamy tak 2 drużyny gimbusów i trolli piszących (nie kierowałem tego do nikogo i nie chciałem tym nikogo urazić )

METIN !!!

MINECRAFT !!!

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Terraria i MC, a M2 to całkiem co innego. Więc z MC i Terrari polecam MInecrafta. W Metin2 społeczność spadła poniżej 12 roku życia.

Opublikowano

Żadna z tych, każda z gier jest beznadziejna i nudna. Minecraft - klocki lego w komputerze, Terraria - klocki lego w innej perspektywie na komputerze, Metin 2 - stara gra MMO, są nowe, o wiele lepsze - Aion, Vindictus i nie tylko.

Jak już mam wybierać, to ewentualnie Minecraft, choć i tak nie przepadam za tym.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.MineCraft - JESZCZE jestem w stanie zaznaczyć tę opcję, ale MC traci swój sens... Przypomnijcie sobie jaki był MC przed AdventureUpdate, wtedy to była gra

2.Metin - Hmmm... Grałem, i dobrze, że nie gram... U mnie w mieście sami przygłupy w to grają (NIE WIEM JAK U INNYCH!)

3. Terraria - Minecraft na inny sposób... W sumie nie można nazwać tego MC, bo to są dwa róże cele...

• 1 rok później...
Opublikowano

nie ocenie ani metina ani terrari bo nigdy w nie nie grałem,minecraft jest w tym momencie dla mnie idealny,więcej niech już rzeczy nie dodają

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...