Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.3] .::FunCraft::. [S][Frakcje][IC2+BC+RP][MODY!][40slot]

Golima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 1.2.4 i wbijam na serwery 1.2.5 wiec na 1.2.3 tez wejdziesz

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Hmm... Taa... Zauważyłem właśnie, że padł i to chyba nie bd wina sprzętu tylko modów... co za tym idzie serwer przerobie na 1.2.5 bez modów... A czy bd to Survival czy FreeBuild to zobaczę jeszcze.

Opublikowano

Hmm... Taa... Zauważyłem właśnie, że padł i to chyba nie bd wina sprzętu tylko modów... co za tym idzie serwer przerobie na 1.2.5 bez modów... A czy bd to Survival czy FreeBuild to zobaczę jeszcze.

Czy ty oszalałes .Wielka szkoda że sie tak łatwo podajesz no ale coż.

Opublikowano

Mam pytanie do graczy, którzy grali na serwerze. Czy ktoś z Was wybudował i użył minner'a lub quarry ?

Bo prawdopodobnie one są przyczyną crasha na serwerze.

Opublikowano

Zapraszam wszytkich ludzi z survivalów do zagrania serwer genialny zapewne graliscie na serwerach (WOJNY GILDI)

I czasem myśleliście o tym żeby mieć kusze, latający plecak czy armate... I Właśnie to macie na tym serwerze żeby zagrac wystarczy poświęcić 10 - 30 minut i grasz ile tylko możesz.... Zero lagów. Zapraszam wszytkich sa przeróżne nowości np.

- Prad

- Paliwa

- Ropa

- Okolo 10 nowych surowcow

- Super zbroje

- ITD

Jak nie wierzycie zobaczcie to :

- http://wiki.industrial-craft.net/index.php?title=Recipes_and_Resources

- http://www.mod-buildcraft.com/documentation/recipes/

- http://www.minecraftforum.net/topic/211517-123-balkons-weaponmod-v85/

Opublikowano

Zapraszam wszytkich ludzi z survivalów do zagrania serwer genialny zapewne graliscie na serwerach (WOJNY GILDI)

I czasem myśleliście o tym żeby mieć kusze, latający plecak czy armate... I Właśnie to macie na tym serwerze żeby zagrac wystarczy poświęcić 10 - 30 minut i grasz ile tylko możesz.... Zero lagów. Zapraszam wszytkich sa przeróżne nowości np.

- Prad

- Paliwa

- Ropa

- Okolo 10 nowych surowcow

- Super zbroje

- ITD

Hem może nie przeczytałeś postow wyżej ale jakbyś przeczytał to byś wiedział że serw padł ... ;[

Opublikowano

"Żaden majster z nieba nie spadł"

Nie wiem wszystkiego na temat serwerów i proszę się nie "mądrzyć", bo może sami spróbujcie to złożyć.

Postaram się z tym coś zrobić, ale nie obiecuje, że bd ok.

Opublikowano

Kurcze...a mój kuzyn Demors taki fajny zrobił zamek , a ja już znalazłem szmaragd. Tyle wspomnień - a dopiero dzisiaj wbiłem.

Jedyna wada to bugi.

Opublikowano

Serwer ON

Zmiany:

-Minner OFF

-Quarry OFF

-Spear(Włócznie) OFF

Nie gwarantuje, że to pomoże, ale próbować warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...