Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jakie są inne Globalne serwery ?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :P

Mam dzisiaj do was jedno zasadnicze pytanie.

Czy istnieją jakieś globalne serwery gry Metin2 różniące się od PL ?

Znam takie jak US/SG/KR.

Jeśli graliście kiedyś na innym Globalnym serwerze to opiszcie przy okazji, bądź jeśli sięgniecie do wiedzy i znajdziecie informacje na temat takowych serwerów.

W odpowiedzi proszę o podanie nazwy Metina, dajmy na to przykład MT2 DE.

Można pisać o serwerach które mają wiele bonusów, takie jak na przykład posiada SG.

Nie obrażę się jeśli napiszecie o jakimś nawet zawyżonym lekko poziomie trudności. :)

Nie chodzi mi o żadne zwiększone raty ale coś tego typu np Pakiet z IS na tydzień darmowy, dużo eventów i różne inne ciekawostki typu: łatwe wbijanie skilli poprzez tanie ku.

Nie patrzę na Język którym się posługują ludzie w grze, nieważne czy to będzie Metin Hiszpański, Portugalski, Włoski czy Grecki. :P

Dążę tą całą gadką do wyciągnięcia informacji czy inne Globalne serwery np jakiś Turecki są ciekawe ?

Zawsze zastanawiało mnie to czy u nich cała rozgrywka jest też tak samo prosta. :D

Na koniec może ktoś dodać dla potwierdzenia dla mnie czy Metin2 DE się czymś różni od PL i co takiego oferuje Metin2 UK ? :P

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi, standardowo rozdaję Lajki. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Sporo krajów ma swoje serwery metin2. Turecki, Brazylisjki, Włoski etc. Nie różnią się one praktycznie niczym, ponieważ jednak te serwery są globalne i muszą się trzymać określonych norm :P DE i UK raczej za dużo się nie różni - wszystkie są takie same / podobne :) Niektóre bardziej cofnięte, ponieważ gracze nie są gotowi na wprowadzenie niektórych zmian.

Opublikowano

Wejdź na metin2.pl, na górze "wybierz kraj" i masz globali sporo. Osobiście nie mam zielonego pojęcia o nich. Wiem, że tylko na SG się opłaca grać, no i na PL, chociaż nuda. Ewentualnie Metin2 UK

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Tak wiem, że u góry są globalne serwery... ale ja pytam o ich dodatki, co je wyróżnia ?

Metin2 UK napewno inne ceny to ci mogę potwierdzić, bo trochę grałem. Tanio jest jak na SG. Może przesadziłem, bo +9 itemy na początkujące lvl-e nie dropią w grocie i nie są tak tanie. Za to masz tanio bodzie, ku, kd, kamyki.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Metin2.co.kr

Pierwszy metek jaki powstał stoi najdłużej ceny itemów hmm mniejsze niż pl, itemy z is drogie dodanie 60 - 80kk itp

przedmioty dostępne na rynku +9 i zbonowane

skille na g szybko się wbija nie ma ku tylko ins lecą z metków, kamyki po 100-500k max ins do 500k max

ulepszacze na +1 potrzebne bodajże itemy na mniejszy lvl np magnet jest na 50... boga 41 ...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Specyfikacja serwerów metin2....

Co kr różni się tym że jest w innym języku :D

Że itemy są na niższy lvl nie ma ku sa inst, bosy są lepsze drop inny....

A reszta jest taka sama od gameforge jak pl,

Zgames poczytaj osobiście grałem troszkę małe wzmianki nowi mpc w m1 z przedmiotami,

A sg to samo co pl więcej eventów bardziej zorganizowany...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam oraz się orientuję nie ma więcej globalów do m2, są te 4 wraz z Pl'em, oczywiście nie licząc m2 tr, czy tam de.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...