Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liczę na pomoc.

Pawel van Glute

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukałem w internecie, ale nie znalazłem.

Mam zamiar stworzyć wraz z kolegą serwer RPG, który będzie się opierał na rodach.

Nie wiemy tylko jak się za to zabrać, bo:

-Nie wiemy jak robić rejestracje za pomocą STRONY

-Chcemy żeby od razu przy wybieraniu nicku, hasła trzeba było wybrać ród, co za tym idzie od razu zmieniał by się punkt spawnu, i permission przed nickiem. Przykład?

[Zabójca] Admin : Wiadomość

Poza tym szukam plugina, który powodowałby że po wpisaniu komendy /spawn musisz bez ruchu odczekać 5-6 sekund.

Licze na pomoc, dziękuje, pozdrawiam.

Opublikowano

Musiałbyś poprosić kogoś żeby napisał plugin z rodami i wybieraniem automatycznego ekwipunku dla danego rodu.

Fajnie by było gdyby były awanse na króla, mistrza rodu, oraz szlachtę itp.

Masakra, świetnie by się grało.

OndteAw.png

Opublikowano

Musiałbyś poprosić kogoś żeby napisał plugin z rodami i wybieraniem automatycznego ekwipunku dla danego rodu.

Fajnie by było gdyby były awanse na króla, mistrza rodu, oraz szlachtę itp.

Masakra, świetnie by się grało.

To nie chodzi o plugin, tylko o permission. Ekwipunek też by nie wybierało. Głownie chodzi mi o to jak zrobic zeby na serwerze była rejestracja przez strone, bo slyszalem ze to java skrypty.

Noi jeszcze ten plugin z przeczekaniem kilku sekund na teleport, ale twoj pomysl tez jest dobry, tylko jak zrobić zeby to wszystko działo się automatycznie

Opublikowano

Rejestracja musi być połączona z serwerem, czyli jeżeli ktoś zarejestruje się, dodawało by go od razu do whitelisty, która bardzo by pomogła w ogarnianiu graczy.

Ale żeby wykonać taką rejestracje trzeba było by się troszkę postarać.

Ciekawy jestem czy Geoning by dał radę takie coś zrobić, ja nie wiem czy on się zna na robieniu pluginów, ale tutaj jeszcze trzeba skrypt na stronę zrobić. 8S

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...