Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm...zawsze to ja podawalem jakies serwery...ale teraz jakos nie ma zadnych ciekawych serwow...moze wam udalo sie znalesc serwer z dobrym dropem dla dwarf'a i exp....hmm..;D 20x np...

podajcie jakis serwer bo juz nie mam na jakim grac a jestem takim niby manieakiem poznawania nowych serwerow xDD(wiem glupie) noo..ale chce znalesc taki serer gdzie troche na nim pogram a nie staty 100000000x gdzie za moba 85 -.- ..

z gory dzieki ;]

Opublikowano

nie wiem czemu ,ale jak chce sobie pograc na serwerze L2Infitel jakos mi to nie wychodzi...hmmm...mozliwe jest ze cos sie pokrecilo gdyz mialem juz tyle serwerow ze lohohohohoho..!! ;] ....zamiast wbijac mi na L2Infitel wbija mi na inny poprzedni przeze mnie uzywany serwer ;/

Opublikowano
Hmmm...zawsze to ja podawalem jakies serwery...ale teraz jakos nie ma zadnych ciekawych serwow...moze wam udalo sie znalesc serwer z dobrym dropem dla dwarf'a i exp....hmm..;D 20x np...

podajcie jakis serwer bo juz nie mam na jakim grac a jestem takim niby manieakiem poznawania nowych serwerow xDD(wiem glupie) noo..ale chce znalesc taki serer gdzie troche na nim pogram a nie staty 100000000x gdzie za moba 85 -.- ..

z gory dzieki ;]

jak mi podasz serwer na intelude gdzie za moba idzie 85lvl to dam ci 100x*5 ;D ja tam lubiłem grać na graveland ;d

Opublikowano

hmm..na Interlude podajze najwiekszy exp to 5k ;p wiec chyba nie wbijesz za Grmlina 85 xD ale....jak dla mnie to na takich serwach nooby graja ;] ja libie low rate ;p

@edit aha...bez obrazy z tym "noobem" xP

Opublikowano

nie obrażam się ;p ja przez długi czas grałem na low rate x30 max trochę mnie to znudziło dlatego teraz chce se pograć na serwie gdzie safe erhant jest minimum +30 a najlepiej safe +90 a max +40 xDDD i exp 5kx ;D

Opublikowano

No to tak serwer do koxu:

To jest ukryta treść, proszę

Serwer do PvP, aczkolwiek nie z max +40, bo wtedy nie da się grać (SH jest najlepszy...).

1. Tylko B i A grade, dobre zróżnicowanie klas. PvP bardzo fajne. Najlepiej zrobiony serwer pod względem wykonania na jakim grałem.

2. Safe +6 max +16 Nawet fajny serwerek, mało farmy a to się liczy.

Na tym do koxu nie grałem, bo nie lubię na tych do pvp grałem oba mi się podobały, jak co to na darkzone mogę rozdać itemki.

No jeszcze mogę polecić azuregaming, aczkolwiek ostatnio mało ludzi tam gra. (celes x7)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...