Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam seeda]

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam seeda i koordy co są tam jaskinie. tak jak jjay miał w pierwszym sezonie ze robił te szyby kopalniane. ze kopał w dól i jaskinia, i jeszcze kopał i znowu jaskinia. szukam wiec takiego seeda

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ty to masz Wymagania -.-

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

Każdy świat ma takie coś... wystarczy poszukać, jeżeli nie chcesz sie trudzic zainwestuj w xraya, wyszukuje drewno, a wiec znajdziesz szyby kopalniane

Like sie nalezy ^^

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Nie chodzi tu czasem o opuszczoną kopalnię? (no bo drewno, a tam jest dużo drewna). Gra losowo generuje teren i każdy świat ma te kopalnie poustawiane w innych miejscach. Ja np. wybudowałem dom pod którym przypadkowo znalazłem opuszczoną kopalnię (ta, szczęściarz ze mnie). Wszystko jest tworzone losowo, więc u każdego można coś takiego znaleźć, lecz u niektórych jest w łatwiejszych do odnalezienia miejscach, a u niektórych przeciwnie. Pozabieraj sobie trochę kilofów i materiałów (aby zbudować kolejne w razie czego) i kop! Jeżeli będziesz miał szczęście to jakąś znajdziesz. (ja miałem takie szczęście, że znalazłem opuszczoną kopalnie i fortecę w jednym miejscu). Po prostu kop pod ziemią aż w końcu jakąś znajdziesz.

Opublikowano

ja chce zrobic takie coś:

Są drabinki i jest z 5 -6 kopaln. w jednym miejscu. Chodzi mi o to ze masz drabinki w dół i są szyby. Tak jak miał jjayjoker w pierwszym sezonie

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

X-ray sray-x Wes sie ogarnij Full Bo to nie Smieszne... swiat sie generuje Jak chce Tepaku -.-

Prosze to tylko 1%

Opublikowano

O jeju bede Plakal Expisz Posty czy robisz Laske jak geoining ;>?

Post nagrodzony warnem, pozdrawiam Hades :)

Prosze to tylko 1%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...