Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Geoning & Mączka

PanPrezesLiper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wredna.

Przewiniesz w grze to cie zbanuja tam i tu , to jest troche porąbane.

Wyzwiesz na tsie tak samo masz tutaj perma.

hmmm ja tak miałem z zavetti jak obraziłem RMCF na gg to dal mi bana tutaj a gg ma osobny regulamin :P i tutaj nic w regulaminie nie ma o banowaniu kogoś na forum za to ze powiedział coś złego na gg,fb i ts itd.
Opublikowano

Geo , każdy wie że dałeś bana dla koniuha więc nie teraz nam tu nie wyskakuj z dowodami.

Tak samo jest z panelem admina , masz a się nie przyznajesz skoro wszyscy wiedzą

Nie widzę związku.

Póki co zajebał on fotomontażem. Więc kara się dla niego liczy a nie wyjasnianie sprawy.

Oszustwo.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Co mają wspólnego uprawnienia z serwera z tymi na forum? Tu akurat wyczuwam nieco dawania "po znajomości"...

Ktoś musi ogarniać subforum minecraft.mpcforum.pl -.-

Taka sama grupa powinna być do serwera cs'a w takim razie, a jej nie było.

Dopiero co wprowadzono tą rangę. Przy poprzedniej edycji jej nie było. Więc jeśli serwer CS by do dziś wytrwał, to skąd wiesz czy rangi by takiej nie było ;) W dodatku serwer CS był porażką :P

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Tak, osobiscie banuje koniuha za to co robil na forum a nie na serwerze. Probojecie wmowic cos czego nie ma. Ps. SS to fotomontaz wedlug mnie i NIKT jeszcze nie przeniosl bana z serwera na mpc.

Opublikowano

@2up

Mounthains gwarantuje że to nie fotomontaż. Robiłem screenshoterem

Screenshoter nie deformuje tak czerwonego koloru. Prędzej by było przy zielonym, czarnym i bialym.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Tak, osobiscie banuje koniuha za to co robil na forum a nie na serwerze. Probojecie wmowic cos czego nie ma. Ps. SS to fotomontaz wedlug mnie i NIKT jeszcze nie przeniosl bana z serwera na mpc.
Rly?To moje "śmierdzisz gównem" za co wyleciał na zbity pysk z permem na IP też było fotomontażem.Powiedziałbym ci coś teraz ale dostane bana..
Opublikowano

nie wiem ale jak dla mnie ten EOT jest wklejony jego background ma inny color od całego posta

a reszta nie wiem o co chodzi normalnie wyglądają

Opublikowano

Widzę że pan liper nie ma pojęcia za bardzo o co chodzi. Ban w grze idzie jedną drogą ban na forum też osobno.

http://screenshooter.net/8357489/jfbriwg

Proszę. Bana na forum dostał za multi a w grze za obrażanie i psucie serwera,

Ziom nie masz pojęcia o co tu chodzisz. Według mnie zostałeś przez nich zdemoralizowany i nie wiem czy to warto dalej drążyć.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie wygląda mi to na fotomontaż. Sama sprawdziłam u siebie robiąc bardzo podobny screen. Whatever. Co do samego Koniuha- jemu należała się od dawna taka kara. Hejtował ciągle na forum, obrażał użytkowników, czy administracje. Prędzej, czy później ktoś by go zbanował.

Opublikowano

Screenshoter nie deformuje tak czerwonego koloru. Prędzej by było przy zielonym, czarnym i bialym.

oh rly?

hdfa.jpg

rydah for life

Opublikowano

Rly?To moje "śmierdzisz gównem" za co wyleciał na zbity pysk z permem na IP też było fotomontażem.Powiedziałbym ci coś teraz ale dostane bana..

Mów, niech się dowiedzą jak jest.

Po co masz żyć w ciągłym kłamstwie?

w83od2.jpg

Weteran
Opublikowano

Co do Team Minecraft.MPCforum.pl.

Ranga ta służy tylko do zarządzaniem działem serwera. Gdyby nie my, zrobiłby się tam ogromny syf, ponieważ codziennie usuwamy/przenosimy po kilka tematów nie mających nic wspólnego z działem oraz niektórzy userzy potrafią założyć 3 razy ten sam temat o niczym, ale tylko po to aby wprowadzić jak największy zamęt na serwerze.

Również gdyby nie operowanie tematami, w poddziale dla zbanowanych serwera byłby strasznie zamęt, wyobraźcie sobie usera który nieskończoność odwołuję się od tego samego banu.

Opublikowano

Do teamu minecrafta mpcforum.pl , ta ranga ma służyć tylko dla userów żeby napisali wam w przypadku problemu na PM.

Nie macie prawa banować i warnować na forum bo nie macie moderatora chociaż macie takie prawa.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Jak już jedziemy ze szczerością to po całości. Według Ciebie to też jest fotomontaż:

http://screenshooter...0815322/ijlpmgk

?

Zgadzam się kurwa, że Koniuh bana mógł dostać za hatting, co byłoby głównym powodem, a nie to, że coś skrobał na jakimś serwerze.

Skoro hejtował, to kara mu się należała z dopiskiem w zbanowanych "hatting", czy coś innego.

@

A Mąka, powinieneś mieć ostro wypierdolone na to, czy Koniuh ma kolejne acc, przecież ty siedzisz w serwerze, nie na forum. nie kumam tego.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

dziwne, bo ja jakoś pamiętam takie akcje

a co do tematu, powinno być tak jak wcześniej, mod w grze to w grze mod na forum to na forum i tyle

a co do kolorów to wiadomo że jpg ssie i zawsze robi syf

jpg

axix.jpg

bmp

http://darmowepassy.pl/beztytulu.bmp ( dałem linka bo "forum nie obsługuje takiego formatu")

Opublikowano
Mów, niech się dowiedzą jak jest.

Po co masz żyć w ciągłym kłamstwie?

Po co?Nazwe go skurwysynem i co mi to da?Zbanuje mnie i poprawi se ego taka pizda;)
Opublikowano

http://scr.hu/screenshooter/8357489/jfbriwg

Na tym ss widać jak Mączka zmienił poziom ostrzeżeń dla czego on kurwa ma takie prawa ?

Bo jest przydupasem Geo.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak widzicie, wiadomo już dlaczego Koniuh dostał bana. Nie było to spowodowane zachowaniem na serwerze, a właśnie na forum. Co do rangi MPCMinecraft, służy ona do zarządzania działem serwera. Na chwilą obecną tak pozostanie. Nikomu raczej tym krzywdy nie robią. Jeżeli zdarzą się sytuacje nadużywania przez nich swojego stanowiska, czy też dawania banów/warnów za przewinienia na serwerze, proszę zgłaszać się do mnie lub kogokolwiek innego z teamu. Temat zamykam do czasu wypowiedzenia się kogoś z administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...