Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FB by Erpel 4.4

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po utworzeniu obejścia w notatniku przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd -

System Windows nie może otworzyć tego typu pliku:

Plik: metin2client.bin

Aby otworzyć... itd.

Win 7 64 bity, uruchamiam jako administrator i w trybie zgodności w win xp.

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam bardzo dziwny błąd gdy włączam fish bota to wszystkie opcje sa jakby przesunięte tak jak na screenie i nie moge nic z tym zrobic ;/

60677279531847667627.png

Próba wczytania przez inny injector nie przynosi żadnych skutków , tak że zamieszczam screen z innjectora ktory jest podobnie "przesuniety"

02848941894080123466.png

Czy miał ktoś podobny problem i zna rozwiazanie ? jesli tak bede wdzieczny za zdradzenie ów sposobu na naprawienie tego problemu.

• 2 tygodnie później...
Weteran
Opublikowano

Teraz w metinie można łowić tylko w wodzie. Będziesz mógł włączyć tego bota w np. ziemii, ale nic nie złowi. A łowienie w skałach jest niemożliwe każdym fishbotem.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mam problem z tym fishbotem, uruchamiam fish bota potem clienta i nic mi nie wykrywa, gdy robia odwrotnie najpierw metin potem fishbot jest bez zmian, dalej nic. Prosze o pomoc

1316634418-U255649.gif
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam bardzo dziwny błąd gdy włączam fish bota to wszystkie opcje sa jakby przesunięte tak jak na screenie i nie moge nic z tym zrobic ;/

60677279531847667627.png

Próba wczytania przez inny injector nie przynosi żadnych skutków , tak że zamieszczam screen z innjectora ktory jest podobnie "przesuniety"

02848941894080123466.png

Czy miał ktoś podobny problem i zna rozwiazanie ? jesli tak bede wdzieczny za zdradzenie ów sposobu na naprawienie tego problemu.

Mam ten sam problem ;//
Opublikowano

u mnie error z memory jakims... ktos wie o co chodzi?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

Czy na chwilę obecną jest wgl jakiś działający FB ?! ;/ szukam od początku roku ..

Z tego co wiem to działa fb od kamera , chodź ja szukam innego bo na nim często systemowe bany lecą , po jakiś 2 dniach łowienia.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Weteran
Opublikowano

Wypróbuj inny injector, a jeżeli to nie pomoże, to polecam innego fishbota.

Np. tego od kamera, który znajdziesz na jego stronie:

www.metin2mod.tk
1329036830-U154499.png
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...