Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, ma ktos jakies porady dla wizza, jak ma walczyc z shaitanem? gram charem kolegi i niby uzywam tego frozen spear i fire bolt ale i tak mnie zabijaja te elity :O nie wiem wszyscy jakos zyja tylko ja nie moge... i ciagle jakis chinol nuker zabija shaitana, zaden wizz nie moze mu sksuc;/

Admin Cienia
Opublikowano

Zależy jaki lvl ma ten wizz, jaki set, jakie blue, jaki +, czy jest ff, i przede wszystkim mieć vigory.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jesli jestes z clerem to bdb do tego vigory no i zerk to podstawa ale do tego warrior by sie przydal bo bez jego bufow ciezko przetrwac spawny elity wizowi. A do ataku uzywaj fire bolt i frozen spear bo nie sa obszarowe i nie zachaczysz elity niepotrzebnie;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Jesli z clerem, to nie odpala rec.division bo to powoduje aggro u mobow i leca na Ciebie.

Poczekaj az ktos zacznie bic, wtedy bij ale bez lt, dopiero jak bedzie pewne ze shaitan bedzie jego bilto sie ustaw na przeciwko tankera, odpal lt, dsa jak masz, odejdz jak najdalej mozesz i bij frozen spear - fire bolt.

Opublikowano

masz sbota u autonamierzanie uniqow? bo jak na ciebie sie zluruja moby to najlepiej odbiec kilka metrow to one wracaja, gorzej juz bez sbota bo jak ci zniknie ds to juz go nie namierzysz jak ma 80- %hp

a metoda tak jak wyzej sam firebolt frozen spear+dobre party (cler 2h itd)

@edit

down masz racje zapomnialem o tym xD

sygna1o.jpg