Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Mam problem z moim priv SEREREM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem z moim prywatnym serwerem Metin2. Kiedy włączam Clienta to od razu się loguje na serwer ale wyskakuje błąd, że błędne dane PROSZĘ O POMOC.

PS. Dodam że to serwer Hamachi

Za pomoc polecą PLUSIKI :P

Opublikowano

Błąd podczas ?.

Jeżeli tak to sprawdź porty, root'ki, serverip/info/imfo, "sysinstall" ( Baza Danych ), Hamachi czy dobre ip =)

Jeżeli Ci nie wychodzi zrobienie serwera zrób jak DeAlex12 =)

Myślę że Ci pomogłem ?.

Pomogłem Ci w jakiś sposób ?.. Kliknij Like 1 kliknięcie myszy a tak wiele może...

...Moje Tematy...

Jak Zrobić Własny Kolor Do Metin2 :

http://www.mpcforum....olor-do-metin2/

Opublikowano

Utworzyłeś konto w zakładce 'account' w tabelce 'account'? Wygenerowałeś chasło odpowiednim generatorem czy wpisywałeś na żywca chasło do pola 'password'?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

W tabelce w navicat znajduje sie tabela : account => account wejdz w nia i tam masz kolumne z password zamiast pisac swoje haslo tak jak kolega wyzej napisal na żywca wpisz to *00A51F3F48415C7D4E8908980D443C29C69B60C9 .. jest to wygenerowane haslo 12345.. czyli np jak chcesz sie zalogowac to wpisujesz passy np: login: rain i hasło: 12345 - to taki przyklad. :D

57n6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...